Allsun Rosella Afbeelding Allsun Rosella
Allsun Rosella ****
Bestemming: Mallorca - Cala Millor

Allsun Rosella

****

Allsun Rosella is in 2013 gerenoveerd. Het complex ligt aan de achterzijde van een natuurgebied en op loopafstand van het centrum en het brede zandstrand. Allsun Rosella is een kindvriendelijk complex, waar het hele gezin kan genieten van een ontspannen vakantie.

Hotel o.b.v. All Inclusive



ALLSUN ROSELLA

Allsun Rosella is in 2013 gerenoveerd. Het complex ligt aan de achterzijde van een natuurgebied en op loopafstand van het centrum en het brede zandstrand. Allsun Rosella is een kindvriendelijk complex, waar het hele gezin kan genieten van een ontspannen vakantie.

Ligging: Allsun Rosella

Allsun Rosella ligt op ongeveer 600 meter van het brede zandstrand van Punta N'Amer. Het complex ligt aan de rand van het plaatsje Cala Millor. Op loopafstand vindt u een overvloed aan winkels en restaurants.

Faciliteiten: Allsun Rosella

Allsun Rosella bestaat uit een gebouw met 5 verdiepingen. U treft er een lobby met zitjes, een receptie en liften. In de tuin vindt u het zwembad met apart kinderbad omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. Voor uw maaltijden kunt u terecht in het buffetrestaurant. Tijdens het diner is er naast het buffet ook show-cooking. Drankjes zijn te verkrijgen bij de diverse bars. Verder beschikt Allsun Rosella over een TV ruimte, een minimarktje, wasservice, roomservice, doktersservice en internetfaciliteiten (tegen betaling). Voor kinderen is er een speeltuintje en een minidisco.

Uw appartement:

Uw 2-kamerappartement in Allsun Rosella is ruim en modern ingericht en beschikt over woon-/slaapkamer met slaapbank, een aparte slaapkamer, airconditioning, huurkluisje, satelliet televisie, een kitchenette en een balkon/terras met zitje. Een badkamer met bad of douche, toilet en fohn.

Sport & Ontspanning: Allsun Rosella

Tijdens uw verblijf in Allsun Rosella kunt u gratis gebruikmaken van fitness, aqua aerobics, waterpolo, volleybal, tafeltennis en aerobics. U kunt gratis gebruikmaken van de sauna, het stoombad en de jacuzzi. Massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt overdag in de avond een gevarieerd programma.

Verzorging: Allsun Rosella

U verblijft in Allsun Rosella op basis van All Inclusive: ontbijt (08.00-10.30), laat ontbijt (10.30-11.30), lunch (12.30-14.30) en diner (18.00-21.00), allen in buffetvorm. Diverse snacks (11.00-23.00) en koffie/thee en koekjes (15.00-16.00). Alle door het hotel geselecteerde alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 24.00 uur. Tegen betaling: alle consumpties na 24.00 uur en roomservice.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Allsun Rosella 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203