Borneo Afbeelding Borneo
Borneo ****
Bestemming: Mallorca - Cala Millor

Borneo

****

Een betere strandlocatie kan men zich niet wensen.In de eerste lijn, slechts door de boulevard van het kilometerslange zandstrand gescheiden. Het centrum ligt op ca. 300 m.

Hotel o.b.v. Halfpension



Ligging

In de eerste lijn, slechts door de boulevard van het kilometerslange zandstrand gescheiden. Het centrum ligt op ca. 300 m.

Faciliteiten

Volledig airconditioned hotel uit de hogere middenklasse, goed geleid en erg populair bij de vaste gasten. Direct aan de zeezijde bevindt zich het zwembad met zonneterras (ligbedden/parasols incl.), pool-/snackbar en zitterras. Van hieruit heeft u rechtstreeks toegang tot het zandstrand. In het hotel lobby, receptie, WLAN, internetterminal en lounge met sat.-tv, spelletjesruimte, bar en restaurant. Binnenbad (voor-/naseizoen). Sp. cat.: 4 sterren, 200 kamers, 5 etages, 2 liften.

Sport & Fitness

Fitnessruimte, gymnastiek, sauna, jacuzzi in het hotel Sumba (op ca. 100 m) incl.. Minigolf, tafeltennis incl. Fietsen in het hotel. Paardrijden in de plaats, tenniscentrum met 6 banen (zand) op ca. 100 m teg. bet. Entertainment

Overdag wedstrijden, cursussen en spellen. Waterpolo, volleybal, basketbal. 's Avonds dans en shows.

Voor kinderen

Kinderbad. Miniclub (4-12 j.). In het hotel Sumba (ca. 100 m) speeltuin.

U verblijft

Kamers met airco (w/k), koelkast, tel., sat.-tv, huurkluisje, bad/douche, wc, haardroger en balkon, allen zijzeezicht. EK zijn TK voor alleengebruik.

Verzorging

U verblijft op basis van halfpension,tegen een toeslag all inclusive bij te boeken.

ALL inclusive

Eten en drinkenUitgebreid ontbijtbuffet. Daarnaast continentaal ontbijt voor langslapers tot 12:00 uur. 's Middags en 's avonds gevarieerd buffet met koude en warme gerechten. Wijn, bier, water en frisdranken bij de maaltijden inbegrepen. Daarnaast snacks van 21:00-24:00 uur. In de namiddag van 16:00-18:00 uur koffie, koekjes en cake. Onbeperkt lokale niet-alcoholische en alcoholische dranken aan de bars van 10:00-24:00 uur.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Borneo 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203