Millor Sol Afbeelding Millor Sol
Millor Sol
Bestemming: Mallorca - Cala Millor

Millor Sol


Smartline Millor Sol is een scherp geprijsd all inclusive hotel aan de rand van het stadje Cala Millor.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Onze smartline hotels zijn beslist de juiste keuze als je op zoek bent naar een goede prijs-/kwaliteitverhouding. smartline Millor Sol is een scherp geprijsd all inclusive hotel aan de rand van het stadje Cala Millor. Het heeft verzorgde kamers met balkon en een uitgestrekte zwembadzone met ligstoelen en parasols, waar u kunt genieten van de zon of een verfrissende duik in het zwembad kunt nemen. Op korte afstand van hotel ligt het centrum en het strand. In dit hotel beleeft u ongetwijfeld een heerlijke vakantie.

Ligging Smartline Millor Sol is een rustig gelegen hotel in Cala Millor in het oosten van Mallorca. Het is een scherp geprijsd hotel waar u van alle gemakken voorzien bent! Het strand van Cala Millor ligt op ca. 400 meter van het hotel af en ook het centrum is vlakbij op ca. 300 meter.

Faciliteiten Het hotel beschikt over een lobby met receptie, lift, tv-ruimte, een bar en restaurant. Verder is er een zwembad met apart kinderbad en zonneterras met ligbedden en parasols.

Sport & Ontspanning Er is tafeltennis en tegen betaling is er biljart. Daarnaast is er drie keer per week animatie.

Kamers Netjes ingerichte kamers met airco, sateliet-tv, huurkluisje en zithoek. De badkamer beschikt over een bad en douche. Er is een balkon met zitje. (A1A/2A/3A)Voordeelkamer: Als kamer, echter voordeliger geprijsd.(A2R/3R)Kamer eerste verdieping: Als kamer, echter op de eerste verdieping. (A2K/3K)



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Millor Sol 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203