La Moraleja Afbeelding La Moraleja
La Moraleja
Bestemming: Mallorca - Cala san vicente

La Moraleja


Dit luxe hotel is gelegen op het hoogste punt van dit gebied en kunt u een panoramisch uitzicht op het omliggende platteland. Het dichtstbijzijnde strand ligt op slechts 400 meter. De aansluiting op het openbaar vervoer (350 m.) Is zeer laag.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Locatie:

Dit luxe hotel is gelegen op het hoogste punt van dit gebied en kunt u een panoramisch uitzicht op het omliggende platteland. Het dichtstbijzijnde strand ligt op slechts 400 meter. De aansluiting op het openbaar vervoer (350 m.) Is zeer laag.

kenmerken:

Dit hotel is gebouwd 1997 Gelukkig, Haus reizigers in totaal 19 kamers verwelkomen. De individuele vloeren zijn gemakkelijk bereikbaar met de lift of de trap. Diensten zoals een garderobe, een kluis en een wisselkantoor dragen bij aan een comfortabel verblijf. gasten ontvangen WiFi in openbare ruimtes toegang tot internet. Over lounge Business biedt accommodatie :. Een restaurant, een eetzaal, een ontbijtruimte, een cafe en een bar en er is een tuin. Andere faciliteiten van het hotel behoren een tv-ruimte. Als u met de auto, kan dit park in een garage of op de parkeerplaats gasten. Wielen in de bestaande opslag geschiedt. De beschikbare opties zijn een oppasservice, autoverhuur, medische zorg, roomservice, wake-up service en een wasservice. Actieve reizigers die willen de omgeving te verkennen met de fiets zal de fietsverhuur te waarderen.

kamer:

In de kamers is er airconditioning, centrale verwarming en een badkamer. Een balkon is standaard in de meeste kamers. De kamers hebben een tweepersoonsbed, een kingsize bed of een slaapbank. Bovendien, een kluisje en een minibar zijn beschikbaar. Een koelkast is ook een standaard functie. Kleine extras zorgen voor een geweldig verblijf, zoals internet, een telefoon, een televisie, een radio en WiFi. De badkamers zijn voorzien van een douche en een bad. Een haardroger en badjassen kan worden gebruikt voor dagelijks gebruik.

Sport / entertainment:

De woning heeft veel manieren om af te koelen op warme dagen, waaronder een zwembad en een buitenzwembad. Een zonneterras, ligbedden en parasols zijn beschikbaar. Troostend ontspanning biedt het hotel Whirlpool in de badzone. De bar bij het zwembad biedt verfrissende drankjes. Wie wil er niet op te geven sport tijdens het reizen, kunnen hun hand proberen te golfen. Fietsen / mountainbiken is beschikbaar voor een vergoeding. De accommodatie beschikt over een spa uiteenlopende toepassingen, waaronder een spa, sauna, stoombad, massages en een solarium en, tegen betaling, een schoonheidssalon. Entertainment en variatie in de vrije tijd bieden live muziek en een disco.

Board:

Er zijn diverse catering services beschikbaar voor reservering. Gasten kunnen kiezen tussen bed & breakfast en halfpension. Kunnen hun ontbijt, lunch en diner. Indien nodig om dieet gerechten worden bereid. Daarnaast biedt het hotel speciale aanbiedingen catering.

credit cards:

Creditcards als betaalmiddel geaccepteerd: American Express, Visa en MasterCard.

Belangrijk!

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

La Moraleja 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203