Arcadio Appartementen Afbeelding Arcadio Appartementen
Arcadio Appartementen **
Bestemming: Mallorca - El Arenal

Arcadio Appartementen

**

Arcadio Appartementen is een populair complex onder jongeren. Een ideale ligging ten opzichte van het zandstrand en het centrum, met de vele bars, restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Arcadio Appartementen is de perfecte uitvalsbasis!

Appartement o.b.v. Logies



Arcadio Appartementen

Arcadio Appartementen is een populair complex onder jongeren. Een ideale ligging ten opzichte van het zandstrand en het centrum van El Arenal, met de vele bars, restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Arcadio Appartementen is de perfecte uitvalsbasis voor een absolute topvakantie met de hele vriendengroep!

Ligging

Arcadio Appartementen is gelegen op ca. 200 meter van het zandstrand van Playa de Arenal. In de directe omgeving diverse restaurants, bars en uitgaansgelegenheden. Supermarkt en bushalte op ca. 50 meter. Uitstekende ligging in El Arenal!

Faciliteiten

Arcadio Appartementen is het bijgebouw van Hotel Arcadia. In Hotel Arcadia vindt u de receptie met kluisverhuur, een TV hoek, bagageruimte en een lift. Er is een buffetrestaurant en een bar. Bij het buitenzwembad is het heerlijk vertoeven. In het Arcadia Hotel kunt u gratis gebruik maken van wifi.

Uw studio/appartement

De eenvoudige studio's in Arcadio Appartementen, geschikt voor 2-3 personen, zijn voorzien van een woon-/slaapgedeelte met sofa bed en kitchenette met magnetron, koelkast en televisie met Nederlandse zenders. Badkamer met douche, toilet, fohn (tegen betaling) en is er een balkon met zitje.

Tegen een toeslag zijn er 2-kamerappartementen (woonkamer + aparte slaapkamer, geschikt voor 2-4 personen), 3-kamerappartementen (woonkamer + 2 aparte slaapkamers, geschikt voor 3-6 personen) en 4-kamerappartementen (woonkamer + 3 aparte slaapkamers, geschikt voor 4-8 personen) boekbaar.

Verzorging

U verblijft in Arcadio Appartementen op basis van logies. Supermarkt op ca. 50 meter.

Handig om te weten

U dient ter plaatste contant een borg van 100,- per appartement te voldoen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Arcadio Appartementen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203