Europe Playa Marina Afbeelding Europe Playa Marina
Europe Playa Marina
Bestemming: Mallorca - ILLETAS

Europe Playa Marina


Dit luxe hotel ligt in de rustige wijk van Illetas direct aan het prachtige zandstrand (300 m) en op slechts 6 km van de hoofdstad van het eiland Palma en 20 km van de luchthaven. Winkels en uitgaansgelegenheden (ca. 500 m) kan worden gevonden in het nabijgelegen centrum van Illetas. Door de directe aansluiting op het openbaar vervoer (50 m) kunt u de golfbaan, 2 km te bereiken afstand gemakkelijk.

Hotel o.b.v. Halfpension



Locatie:

Dit luxe hotel ligt in de rustige wijk van Illetas direct aan het prachtige zandstrand (300 m) en op slechts 6 km van de hoofdstad van het eiland Palma en 20 km van de luchthaven. Winkels en uitgaansgelegenheden (ca. 500 m) kan worden gevonden in het nabijgelegen centrum van Illetas. Door de directe aansluiting op het openbaar vervoer (50 m) kunt u de golfbaan, 2 km te bereiken afstand gemakkelijk.

kenmerken:

Dit hotel is gebouwd 1971 U kunt uzelf gemakkelijk in een van de 159 kamers maken. Het is voorzien van airconditioning, worden de gasten verwelkomd in een 24-uurs check / out service in de lobby met 24 uur per dag geopend en. Er zijn liften naar de meeste verdiepingen beschikbaar. Het gebouw heeft een kluis en een wisselkantoor. gasten ontvangen WiFi in openbare ruimtes toegang tot internet. Over lounge Business biedt accommodatie. Een restaurant, een cafe en een bar, kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin naar hartelust. Andere faciliteiten van het hotel behoren een tv-ruimte. Als u met de auto, kan dit park in een garage of op de parkeerplaats gasten. Wielen in de bestaande opslag geschiedt. De beschikbare opties zijn een oppasservice, een medische dienst, was- en roomservice. Actieve reizigers die willen de omgeving te verkennen met de fiets zullen waarderen (tegen betaling), fietsverhuur.

kamer:

In de kamers is er airconditioning, centrale verwarming, een woonkamer, een keuken en een badkamer. Een balkon is standaard in de meeste kamers. Voor een leuke sfeer in de meeste accommodaties zelfs de zijkant uitzicht op zee biedt. Voorzien van vloerbedekking, kamers hebben een slaapbank. Aparte slaapkamers zijn andere boeking gemak. Ook kinderbedjes en extra bedden kunnen worden verstrekt. Er is ook een kluisje. Een koelkast en een koelkastje. Beste vakantie comfort te bieden een telefoon, tv en WiFi (tegen betaling). De badkamers zijn voorzien van een douche en een bad. Een haardroger en badjassen kan worden gebruikt voor dagelijks gebruik.

Sport / entertainment:

Het huis beschikt over tal van mogelijkheden om af te koelen op warme dagen, waaronder een zwembad en een buitenzwembad. Gasten kunnen ontspannen in de ligstoelen en parasols op het zonneterras. Er is ook een pool / snackbar. Het recreatiegebied biedt accommodatie naast het golfen, duiken, een fitnessruimte, tafeltennis en massages ook fietsen / mountainbiken en snooker te laden. Een disco en een miniclub ronden het aanbod af.

Board:

Het kan op basis van halfpension verblijven. Of het nu ontbijt, lunch of diner, gasten hebben een keuze. De uitstekende koks bereiden heerlijke specialiteiten in een open keuken.

credit cards:

Creditcards worden geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.

Belangrijk!

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Europe Playa Marina 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203