Agua Beach Hotel Afbeelding Agua Beach Hotel
Agua Beach Hotel ****
Bestemming: Mallorca - Palma Nova

Agua Beach Hotel

****



Hotel o.b.v. Halfpension



Agua Beach Hotel

Het stijlvolle Agua Beach Hotel biedt u een heerlijke Only Adult vakantie onder de Spaanse zon. Het 4-sterrenhotel mag zich een echt strandhotel noemen, u proeft de sfeer van het strand zelfs in het hotel. Hoewel Agua Beach Hotel in de levendige badplaats Palma Nova ligt, komt u gegarandeerd tot rust in dit moderne hotel. En wilt u toch even de drukte opzoekenDan staat u met een paar stappen al op het strand of wandelt u over de gezellige boulevard. Heeft u uw koffer al ingepakt

Ligging

Zoals de naam van dit prachtige 4-sterrenhotel al doet vermoeden, ligt Agua Beach Hotel aan het strand. Een boulevard en weg scheidt het hotel van het heerlijke strand Es Carregador, op slechts 50 m. lopen bent u al op het strand. Als u verder wandelt komt u terecht in de levendige badplaats Palma Nova (ca. 250 m.). De eerste winkels vindt u al op ongeveer 100 m. afstand van het hotel en op dezelfde afstand vindt u tevens een bushalte.

Faciliteiten

Het moderne Agua Beach Hotel is een Only Adult hotel en de minimale leeftijd van de gasten is 16 jaar. Het ruime hotel telt 137 kamers, verdeeld over 2 gebouwen met 5 verdiepingen. In ieder gebouw vindt u een lift. Bij de 24-uursreceptie kunt u terecht met al uw vragen en vindt u tevens een lobby. Ook biedt het 4-sterrenhotel u gratis wifi aan in de openbare ruimtes.

Aan de voorzijde van het hotel vindt u de tuin, aan de achterzijde van het hotel ligt het zwembad. Om het verfrissende zwembad staan gratis ligbedden op het zonneterras met parasols. Agua Beach Hotel biedt een badhanddoekenservice met borg. U kunt uiteraard ook zonnen op het heerlijke strand. Hier kunt u tegen betaling gebruikmaken van ligbedden en parasols.

Voor uw maaltijden kunt u terecht in het buffetrestaurant met binnen- en buitenterras. Voor uw drankjes gaat u naar 2 bars, waaronder een cocktailbar. Verder biedt Agua Beach Hotel een wasservice (tegen betaling).

Uw hotelkamer

De moderne standaardkamers (2-3 personen) van Agua Beach Hotel comfortabel ingericht. De kleurrijke kamers beschikken over een telefoon, airconditioning, televisie, koelkastje en koffie- en theefaciliteiten. Tegen betaling kunt u gebruikmaken van een kluisje.

In de badkamer treft u een douche en/of bad, toilet en fohn. Tevens maakt u gratis gebruik van wifi op uw standaardkamer. Op het balkon of terras staat een zitje. Het is mogelijk om tegen een toeslag een standaardkamer met zeezicht te boeken (2-3 personen).

Sport & Ontspanning

Sportievelingen kunnen gratis sporten in de fitnessruimte van Agua Beach Hotel. Als u liever een spelletje speelt, went u zich dan naar de biljarttafel (tegen betaling). Maar ook voor gasten die willen ontspannen, biedt Agua Beach Hotel diverse mogelijkheden aan. Relax in de gratis jacuzzi of boek een heerlijke massage (tegen betaling).

Ook aan entertainment is gedacht. Maar liefst 4 dagen per week geniet u van live muziek tijdens uw verblijf in Agua Beach Hotel.

Verzorging Zomer 2016

U verblijft in Agua Beach Hotel op basis van Logies & Ontbijt. Tegen een toeslag boekt u Halfpension (ontbijt en diner).

Bijzonderheden

Vanaf 1 juli 2016 betaalt u op de Balearen ter plaatse bij aankomst in uw accommodatie een ecotax. De hoogte van deze duurzame toeristenbelasting is afhankelijk van het aantal sterren van uw accommodatie. De kosten bij verblijf in deze accommodatie zijn 1,65 per persoon per dag voor personen vanaf 16 jaar en ouder. De vermelde kosten worden gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf en in het laagseizoen (01/11 t/m 30/4).

Belangrijk informatie

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis. Daarnaast is de ruimbagage bij vrijwel de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer inbegrepen. Tijdens het boekingsproces heeft u de mogelijkheid het gewenste ruimbagage-gewicht bij te boeken. Hier ziet u tevens de geldende tarieven. Deze zijn per luchtvaartmaatschappij en per gewicht verschillend.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Agua Beach Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203