Ibersol Son Caliu Mar Afbeelding Ibersol Son Caliu Mar
Ibersol Son Caliu Mar ****
Bestemming: Mallorca - Palma Nova

Ibersol Son Caliu Mar

****

Ibersol Son Caliu Mar heeft een centrale ligging, op loopafstand van het strand en van de gezellige boulevard van Palma Nova en Magaluf. Het complex is van alle gemakken voorzien voor een geslaagde vakantie; stijlvolle kamers, heerlijk eten, een mooi zwembad, leuke animatie en uitstekende service. U zult hier genieten!

Hotel o.b.v. All Inclusive



Ibersol Son Caliu Mar

Ibersol Son Caliu Mar heeft een centrale ligging, op loopafstand van het strand en van de gezellige boulevard van Palma Nova en Magaluf. Het complex is van alle gemakken voorzien voor een geslaagde vakantie; stijlvolle kamers, heerlijk eten, een mooi zwembad, leuke animatie en uitstekende service. U zult hier genieten!

Ligging:

Ibersol Son Caliu Mar is gelegen in Palma Nova en op ongeveer 300 meter van het strand. Het centrum van Palma de Mallorca ligt op ca. 20 kilometer. Het openbaar vervoer treft u op ongeveer 100 meter.

Faciliteiten:

Ibersol Son Caliu Mar telt 315 kamers. U treft er een ruime lobby met zitjes waar u gratis gebruik kunt maken van wifi, een receptie en liften. In de tuin treft u 2 zwembaden met aparte kinderbaden omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. Handdoekenservice met borg. Op het strand zijn de ligbedden en parasols tegen betaling. Voor uw maaltijden kunt u terecht in het buffetrestaurant of in het a la carte restaurant (vooraf reserveren en tegen betaling). Drankjes zijn te verkrijgen bij diverse bars. Verder treft u in Ibersol Son Caliu Mar een snackbar, een disco en een theater. Voor kinderen is er een mini-club en een speeltuintje.

Speciaal voor onze gasten:

Kids & Co:in de mei- en herfstvakantie en juli en augustus 6 dagen per week elke ochtend, middag en avond 3 - 11 jaar, Kids & Eco Box, Mini-disco met Loeloe & Tijger, Vakantie Lab, Schminken, Waterspelletjes, Knutselen, Speurtochten, Eten met Loeloe & Tijger, Muziek, Film en nog heel veel meer.

Baby & Co:in de mei- en herfstvakantie en juli en augustus voor de allerkleinsten een handige Baby & Co Vakantietas!

Uw hotelkamer:

De standaardkamers van Ibersol Son Caliu Mar zijn ruim en comfortabel ingericht en beschikken over een huurkluisje, satelliet televisie, telefoon, minibar, airconditioning, wifi (tegen betaling) en een balkon of terras met zitje. Een badkamer met bad of douche, toilet en fohn. Voor gezinnen zijn er quadkamers, een standaardkamer met sofabedden.

Sport & Ontspanning:

Tijdens uw verblijf in Ibersol Son Caliu Mar hoeft u zich niet te vervelen. U kunt gratis gebruikmaken van de fitnessruimte, boogschieten en boccia. In het Health & Beauty Center kunt u tegen betaling gebruikmaken van de sauna, het binnenzwembad, massages en behandelingen. Het animatieteam verzorgt een leuk programma voor jong en oud.

Verzorging:

U verblijft in Ibersol Son Caliu Mar op basis van All Inclusive: ontbijt, lunch en diner, allen in buffetvorm. Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn inbegrepen van 10.00 tot 23.30 uur. Tegen betaling: import drankjes, het a la carte restaurant en de Beach Club.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Ibersol Son Caliu Mar 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203