Garden Holiday Village Afbeelding Garden Holiday Village
Garden Holiday Village
Bestemming: Mallorca - Playa de Muro

Garden Holiday Village


Garden Holiday Village ligt op circa 500 meter van het centrum van Platja de Muro en op ongeveer 750 meter van het Playa de Muro en het Alcudia strand. Het centrum van de hoofdstad Palma ligt op ongeveer 60 kilometer. Het openbaar vervoer treft u op circa 500 meter.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Ligging

Garden Holiday Village ligt op circa 500 meter van het centrum van Platja de Muro en op ongeveer 750 meter van het Playa de Muro en het Alcudia strand. Het centrum van de hoofdstad Palma ligt op ongeveer 60 kilometer. Het openbaar vervoer treft u op circa 500 meter.

Faciliteiten

Garden Holiday Village is een Only Adult hotel en de minimale leeftijd van de gasten is 18 jaar. Het resort beschikt over 130 kamers verdeeld over 16 gebouwen met maximaal 2 verdiepingen. U vindt er een receptie en een lobby met zitjes. In de tuin ligt het zwembad en een jacuzzi deze worden omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. Handdoekenservice is tegen betaling. Voor uw maaltijden en drankjes beschikt Garden Holiday Village over een buffetrestaurant en 2 bars. Verder treft u er een wasserette, doktersservice en een internetcafe. In de openbare ruimtes kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

Sport & Ontspanning

Garden Holiday Village biedt diverse sportfaciliteiten: fitness, tafeltennis, darten, aqua aerobic, volleybal, tennis, yoga, pilates en wandelen. Tegen betaling: fietsen, paardrijden en watersporten aan het strand. in het Spa Center kunt u gratis gebruikmaken van de sauna. Massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het hotel biedt een gevarieerd animatieprogramma en enkele avonden in de week is er live muziek.

Verzorging

U verblijft in Garden Holiday Village op basis van All Inclusive: ontbijt (08.00-10.00), lunch (13.00-14.30) en diner (19.00-21.30), allen in buffetvorm. Alle door het hotel geselecteerde alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 24.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen, roomservice en alles na 24.00 uur.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Garden Holiday Village 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203