Iberostar Alcudia Park Afbeelding Iberostar Alcudia Park
Iberostar Alcudia Park ****
Bestemming: Mallorca - Playa de Muro

Iberostar Alcudia Park

****

Iberostar Alcudia Park is een heerlijk hotel dat voor zowel koppels als voor families met kinderen de basis is voor een ontspannen vakantie. Een mooie, ruime accommodatie direct gelegen aan een lang zandstrand. De diverse recreatiemogelijkheden en faciliteiten zorgen voor vermaak voor jong en oud in Iberostar Alcudia Park! 4-Sterrenhotel IBEROSTAR Alcudia Park heeft een prachtige ligging direct aan het strand....

Appartement o.b.v. All Inclusive



Spanje - Mallorca - Baai Van Alcudia

Iberostar Alcudia Park

Boek uw IBEROSTAR-vakantie tussen 23 april en 11 mei extra voordelig!

Een heerlijk IBEROSTAR hotel dat voor zowel koppels als voor families met kinderen de basis is voor een ontspannen vakantie.

Een mooie, ruime accommodatie direct gelegen aan een lang zandstrand. De diverse recreatiemogelijkheden en faciliteiten zorgen voor vermaak voor jong en oud in Iberostar Alcudia Park!

4-Sterrenhotel IBEROSTAR Alcudia Park heeft een prachtige ligging direct aan het strand. U kunt heerlijk genieten bij het mooie zwembad, maar ook in het wellnesscentrum waarover dit hotel beschikt.

Voor een hapje kunt u terecht bij het restaurant dat in dit hotel aanwezig is en u bent ook van harte welkom voor een drankje bij de bar.

Voor de kinderen is er ook genoeg vermaak. Zo is er een apart kinderbad en een speeltuin. Tevens zijn er voor de verschillende leeftijdscategorieen Nederlandstalige kinderclubs aanwezig.

Ligging

Ligging: Na zon 2,5 uur vliegen komt u aan op vakantie-eiland Mallorca. Alcudia ligt aan de noordkust van het eiland, de bustransfer duurt zon ca. 70 minuten. De weg naar het noorden leidt u door het mooie binnenland van Mallorca en u zult direct zien dat het eiland meer te bieden heeft dan zon, zee en strand.

Hotel IBEROSTAR Alcudia Park is gelegen in de Baai van Alcudia, een van de meest geliefde baaien van Mallorca. Deze baai staat bekend om het grootste strand van het eiland, met een lengte van 10 km, en het loopt langzaam af in zee. De baai bestaat uit Can Picafort, Playa de Muro en Puerto de Alcudia.

Het hotel is direct aan het zuidelijke strand van Playa de Muro. Can Picafort en de haven van Alcudia zijn op ca. 6 km. In de directe omgeving van het hotel zijn enkele winkeltjes, bars en restaurants aanwezig. Er rijdt tevens een bus naar Alcudia en Can Picafort op regelmatige basis. In de directe omgeving ligt een prachtig natuurgebied. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op ca. 100 m van het hotel en rijdt naar meerdere plaatsen op het eiland. De dichtstbijzijnde pinautomaat bevindt zich op ca. 100 m.

Faciliteiten

Faciliteiten IBEROSTAR Alcudia Park heeft een mooie, ruime lobby met receptie, liften, minimarkt (geopend va. mei) en tegen betaling wifi. Voor een drankje kunt u terecht bij de bar en voor een maaltijd bent u van harte welkom in het restaurant waar ook lunch in buffetvorm wordt geserveerd. Ook beschikt het hotel over een a la carte restaurant(mei-september). In de prachtig aangelegde tuin ligt het zwembad met apart kinderbad. Op de zonneterrassen zijn ligbedden en badhanddoekservice (borg) aanwezig. Vanuit de tuin met het zwembad loopt u vrijwel direct het strand op. Hier is een snackbar (vanaf mei tot en met september geopend).

Sport & Ontspanning: Voor de sportieve vakantieganger biedt IBEROSTAR Alcudia Park verschillende sportfaciliteiten waaronder poolbiljart, boogschieten, tafeltennis, volleybal en jeu de boules. In de directe omgeving is er tegen betaling fietsverhuur, paardrijden en verschillende watersporten, zoals waterskien en zeilen.

Vanaf mei is er een uitgebreid internationaal (o.a. Nederlandstalig) animatieprogramma zowel overdag als s avonds.

U kunter ook voor kiezen om (tegen betaling) te ontspannen in het uitgebreide wellnesscenter Spa Sensations. Exclusief door Iberostar wordt dit wellness concept aangeboden welke geheel in het teken staat van de verzorging en reiniging van lichaam en geest. Dit heeft o.a. een Turkse- en Finse sauna, 3 massage ruimtes en jacuzzi.

Kinderen: Ook voor de kinderen is er voldoende vermaak. Zo biedt het hotel een apart kinderbad en een speeltuin. Voor kinderen van 4 t/m 7 jaar is er een miniclub, voor kinderen van 8 t/m 12 jaar de maxiclub en in juli en augustus is er een tienerclub voor kinderen van 13 t/m 17 jaar.

U verblijft in IBEROSTAR Alcudia Park op basis van halfpension of all inclusive. Zowel het ontbijt als de lunch en het diner worden in buffetvorm geserveerd.

All inclusive

ontbijt, lunch en diner in buffetvormlokale (alcoholische) drankjes van 10:30-24:00 uursnacks van 10:30-12:30, 15:00-18:00 en 21:00-24:00 uur

1-Kamerappartement: 1-3 pers. Netjes ingerichte woon-/slaapkamer met twee aparte bedden, airco, tv, huurkluisje, tegen betaling wifi en kitchenette met o.a. 2 elektrische kookplaten en koelkast. Badkamer met bad met douche en fohn. (B1A/2A )1-Kamerappartement balkon: 1-2 pers. Als 1-kamerappartement, echter met balkon (B1B/2B).2-Kamerappartement: 2-4 pers. (max. 3 volw. + 1 kind t/m 14 jaar) Als het 1-kamerappartement, echter met in de woon-/slaapkamer een sofabed en een aparte slaapkamer. Balkon met zitje (A2A/3A/4A).2-Kamerappartement zijzeezicht: 2-4 pers. (max. 3 volw. + 1 kind t/m 14 jaar) Als 2-kamerappartement, echter met zijzeezicht (A2E/3E/4E).2-Kamerappartement zeezicht: 2-4 pers. (max. 3 volw. + 1 kind t/m 14 jaar) Als 2-kamerappartement, echter met zeezicht (A2B/3B/4B).2-Kamerappartement ruimer: 4-6 pers. (max. 4 volw. + 2 kind. t/m 14 jaar) Als 2-kamerappartement, echter ruimer. (A4F)2-Kamerappartement voordeel: 2-4 pers. (max. 3 volw. + 1 kind t/m 14 jaar) Als 2-kamerappartement, echter voordeliger geprijsd (A2S/3S).



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Iberostar Alcudia Park 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203