Eden Afbeelding Eden
Eden
Bestemming: Mallorca - Puerto de Soller

Eden


Eden Playa is direct gelegen aan het zandstrand van Playa de Muro, een van de mooiste stranden van het eiland, dat zich met een lengte van 12 km uitstrekt van Alcudia tot aan Can Picafort. Puerto de Alcudia met de haven en het oude centrum ligt op ca. 7 km afstand. Bushalte op ca. 200 m afstand.

Hotel o.b.v. Logies



Eden Playa

Eden Playa is direct gelegen aan het zandstrand van Playa de Muro, een van de mooiste stranden van het eiland, dat zich met een lengte van 12 km uitstrekt van Alcudia tot aan Can Picafort. Puerto de Alcudia met de haven en het oude centrum ligt op ca. 7 km afstand. Bushalte op ca. 200 m afstand.

Faciliteiten

Luxe, volledig airconditioned vakantiecomplex, prachtig gelegen aan het strand op een perceel van 40.000 m2 met meerdere woongebouwen in Mallorcaanse villastijl. Tuincomplex met palmbomen en exotische planten met groot zwembadcomplex en meerdere zonneterrassen (ligbedden/parasols incl.; badhanddoeken teg. borg), pool-/snackbar met zitterras. Chill-out bar met prachtig zicht op zee. Lobby met receptie (WLAN teg. bet.) en zitjes. Restaurant, bar en showruimte met podium. Direct gelegen aan het strand een klein restaurant (overdag) met gedeeltelijk overdekt zitterras en prachtig zicht op duinen en zee. Kapper en wasserij. Goed ingericht fitness- en wellnesscentrum met binnenbad. Sp. cat.: 4 sterren, 298 eenheden, 3 etages, 10 liften.

Sport

Georganiseerde excursies en trektochten, nordic walking, tennis, tafeltennis en multifunctioneel veld incl. Fietstochten met begeleiding, fietsen en biljart tegen betaling. s Avonds livemuziek, shows, dans, game shows, openluchtbioscoop en chill-out uurtjes.

Fitness & Wellness

Modern, goed ingericht fitness/ en wellnesscentrum (ca. 250 m2), trainingsruimte met cardio- en krachttoestellen en personal trainer. Spinningcentrum, buik- en rugspieroefeningen, bodystyling, aerobics en ontspanningsoefeningen; wellnessgedeelte met binnenbad (voor- en naseizoen), jacuzzi, sauna, stoombad en belevenisdouches incl. Wellnessmassages, aromatherapie, cosmetische antistress- en gezichtsbehandelingen en manicure/pedicure tegen betaling.

U verblijft

Goed ingerichte 2-kamerapp. type B (ca. 40 m2) met gecombineerde woon-/slaapkamer (zit/slaapbanken voor 3e en 4e persoon), aparte slaapkamer, airco (w/k, aantal uren per dag), kitchenette met magnetron, koelkast, tel., sat.-tv (32-inch-flatscreen), huurkluisje, bad/douche, fohn, wc, balkon/terras, naar keuze met zijzeezicht. Max.: 3 volw. + 1 kind.

ALL inclusive Eten en drinken Ontbijtbuffet, uitslapersontbijt tot 11.30 uur. s Middags en s avonds gevarieerd buffet, showcooking en thema-avonden. Wijn, bier, water en frisdranken incl. s Avonds is gepaste kleding gewenst. Snacks van 11.00-23.00 uur; s middags koffie, cake en ijsjes voor kinderen. Nationale niet-alcoholische en alcoholische drankjes van 10.00 tot 24.00 uur.

Fietssport Easy Tours; groepstochten in diverse variaties/afstanden, fietssportpakket met service van mecaniciens, kaarten en verzorging tijdens de tochten ter plaatse te boeken. Uw individueel aangepaste fiets reserveert u simpel vanuit huis. Info en prijzen bij uw reisagent.

club alltourini Voor minis, maxis en tieners In de Kids Club Alltourini beleven uw kinderen de vakantie van hun dromen. Want het Alltours-team weet precies wat kinderen van alle leeftijden (3-17 jaar) leuk vinden. Speelplezier in de miniclub, kinderbioscoop, sportwedstrijden en shows. 6x per week in drie leeftijdsgroepen, s morgens, s middags en natuurlijk s avonds. Apart kinderbad, speeltuin en s avonds apart kinderbuffet.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Eden 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203