Fergus Style Cala Blanca Afbeelding Fergus Style Cala Blanca
Fergus Style Cala Blanca ****
Bestemming: Mallorca - Santa Ponsa

Fergus Style Cala Blanca

****

Hotel Fergus Style Cala Blanca is een chic en stijlvol hotel dat ideaal is voor gezinnen die willen genieten van een eersteklas hotel met uitstekende services en faciliteiten. Fergus Style Cala Blanca ligt op een adembenemende locatie in Mallorca, direct aan een privestrand aan de Middellandse Zee.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Hotel Fergus Style Cala Blanca is een chic en stijlvol hotel dat ideaal is voor gezinnen die willen genieten van een eersteklas hotel met uitstekende services en faciliteiten. Fergus Style Cala Blanca ligt op een adembenemende locatie in Mallorca, direct aan een privestrand aan de Middellandse Zee.

Ligging

Fergus Style Cala Blanca hotel ligt in Santa Ponsa, direct aan het privestrand van Cala Blanca. Het stadscentrum vindt u op circa 700 meter afstand, op ongeveer 5 km afstand ligt Western-waterpark en Aqualand. Het centrum van Palma de Mallorca ligt op 28 km.

Faciliteiten

Fergus Style Cala Blanca beschikt over luxe 177 kamers die verdeeld zijn over twee gebouwen. Het hotel is in de winter van 2012/2013 geheel gerenoveerd en heeft een chic en mediterraan uiterlijk gekregen. U vindt er een receptie, 4 liften, lounge bar, cafe, pool- en snackbar met bediening (ook op het strand), TV ruimte, gratis wifi en een parkeerterrein. Het grote zwembad is omringd door tuinen en een terras met ligbedden en parasols. Het zwembad heeft aparte baden voor kinderen en volwassenen. Ook is er een verwarmd binnenzwembad. In het elegante buffetrestaurant en het uitstekende a la carte restaurant met schitterend zeezicht kunt u genieten van culinaire hoogstandjes. Het hotel grenst aan het privestrand dat voorzien is van ligbedden en hangmatten. Het biedt bovendien een doktersservice en was- en droogservice aan.

Uw hotelkamer

De hotelkamers van Fergus Style Cala Blanca zijn stijlvol, fris en modern ingericht. Tijdens uw verblijf kunt u kiezen uit een 2-persoons familiekamer voor max. 3 personen, een familiekamer A voor max. 3 volwassenen en 1 kind of een familiekamer B voor max. 3 volwassenen en 2 kinderen. Alle kamers bestaan uit twee ruimtes en zijn voorzien van een badkamer met bad of douche met toiletartikelen, toilet en een fohn. Ook hebben de kamers een balkon met zitje, airconditioning en verwarming, een LCD televisie met satellietzenders, minibar, telefoon, kluisje (tegen betaling), slaapbank en garderobe. De kamers hebben zicht op zee of zwembad.

Sport & Ontspanning

Voor kinderen is er in Fergus Style Cala Blanca genoeg te beleven. Er is een mini-club waar leuke spelletjes en activiteiten worden georganiseerd onder de supervisie van een professioneel animatieteam, zodat ouders in alle rust kunnen genieten. Gasten kunnen gebruikmaken van tafeltennis, biljart en de golfbaan (op 3 km afstand en tegen betaling).

Verzorging

U verblijft in Fergus Style Cala Blanca op basis van halfpension. Het ontbijt (08.00-10.30) en diner (18.30-21.00) is inclusief. Tegen een toeslag kunt u op basis van All Inclusive verblijven. Inclusief is: lunch (13.00-14.30), snacks (11.00-12.30) en (16.00-17.30) en alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes (11.00-23.00 uur).



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Fergus Style Cala Blanca 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203