Aparthotel: Paradise Club Afbeelding Aparthotel: Paradise Club
Aparthotel: Paradise Club
Bestemming: Menorca - Cala "n Bosch

Aparthotel: Paradise Club




Aparthotel o.b.v. Volgens programma



Algemeen

Aparthotel Paradise Club is een aparthotel beoordeeld met drie sterren. In 2004 is het hotel gerenoveerd en is hierdoor nog in goed staat. Naast het hoofdgebouw beschikt Paradise Club ook over enkele bijgebouwen. Het hoofdgebouw en de bijgebouwen beschikken over twee verdiepingen en bieden samen een totaal van 190 appartementen en studio's.

Ligging

Paradise Club is gelegen aan de oostelijke kust van Spanje. Het hotel is gelegen op het eiland Menorca wat gelegen in de Middellandse zee. Op 50 meter afstand van het hotel is een bushalte te vinden die de gelegenheid bied om naar het strand te gaan dat is gelegen op 500 meter afstand. Ook is er een busverbinding met het op 10 kilometer gelegen stadscentrum. Restaurants en pubs zijn dichterbij gelegen, namelijk op een afstand van 150 meter. Ten slotte ligt het vliegveld, genaamd MAH Airport, op een afstand van 50 kilometer.

Faciliteiten

Naast de basis faciliteiten zoals geldwissel, receptie, medische hulp, eetgelegenheden, wasserij, fietsverhuur, draadloos internet en parkeervoorzieningen heeft het hotel ook vele activiteiten. De receptie is 24 uur per dag geopend en bied de mogelijkheid om waardevolle voorwerpen op te bergen in een bewaakte kluis. Het hotel beschikt over meerdere zwembaden, een binnen- en een buitenzwembad. Het binnenzwembad is verwarmd en het hotel beschikt tevens over een stoombad, een whirlpool, sauna en de mogelijkheid tot het nemen van een massage. Het buitenzwembad is voorzien van een kinderbad en ook kunnen hotelgasten gebruik maken van gratis parasols en ligbedden. Ten slotte is er voor de sportievelingen aerobic en een fitnessruimte.

Kamers

De kamers beschikken over een kitchenette, woonkamer, slaapkamer, badkamer en een balkon met een prachtig uitzicht. De kitchenette is voorzien van een koelkast, magnetron en wastafel en de woonkamer is voorzien van een eethoek, satelliet televisie, telefoon en een individueel regelbare airconditioning. Verder is de badkamer voorzien van een bad, douche, haardroger, toilet en wastafel. In de slaapkamer is er een dubbel bed geplaats, indien gewenst in het mogelijk om twee een-persoons bedden te laten plaatsen. Tot slot zijn alle kamer rolstoelvriendelijk.

Verzorging



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Aparthotel: Paradise Club 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203