Fly Drive Barcelona en Omgeving Afbeelding Fly Drive Barcelona en Omgeving
Fly Drive Barcelona en Omgeving ***
Bestemming: Rondreizen Spanje - Fly Drive Spanje

Fly Drive Barcelona en Omgeving

***


8 Dagen

Deze 8-daagse Fly Drive brengt u langs een aantal bijzondere steden rond Barcelona. Zo bezoekt u naast Barcelona ook Zaragoza, Valencia en Tarragona. Al deze steden kennen een lange geschiedenis en dit ziet u dan ook aan alle monumenten, kerken en pleinen.

Hotel o.b.v. Logies



8-daagse Fly Drive Barcelona en Omgeving

Deze 8-daagse Fly Drive brengt u langs een aantal bijzondere steden en plaatsen rondom het bekende Barcelona. Zo bezoekt u naast Barcelona ook de steden Zaragoza, Valencia en Tarragona. De steden kennen ieder een rijke geschiedenis, welke goed is te zien aan de historische monumenten, sfeervolle pleinen en prachtige kerken.

Dagprogramma

Dit programma is een voorbeeld met suggesties van mooie plaatsen en interessante bezienswaardigheden die u tijdens uw Fly Drive kunt bezoeken. U kunt uw route en de te bezoeken bezienswaardigheden uiteraard geheel naar eigen wens indelen.

Dag 1 Amsterdam - Barcelona

Vandaag stapt u op het vliegtuig en vliegt richting Barcelona. Hier haalt u uw huurauto op en rijdt u naar uw heerste hotel. De fly drive door Spanje is nu echt begonnen

Dag 2 Barcelona

Barcelona is opgedeeld in vijf stadswijken. In de Gotische wijk vindt u de kathedraal de Santa Eulalia, het Plaza del Rei en het historisch stadsmuseum. Buiten de eerste stadsmuur bevindt zich de wijk La Ribera, een handels- en zeeliedenwijk. El Eixample is de moderne wijk van Barcelona. Hier vindt u het Casa Batllo en Casa Mila van Gaudi en de Sagrada Familia. La Rambla is de wandelboulevard van Barcelona, het bestaat uit zeven verschillende boulevards. Bezoek de meest bekende highlights van Barcelona zoals de Sagrada Familia. Van buiten al erg indrukwekkend, van binnen nog een stuk mooier.

Dag 3 Barcelona - Zaragoza

In Zaragoza vindt u monumenten en overblijfselen van veel verschillende culturen, omdat de stad door de eeuwen heen veel heersers van verschillende volken heeft gehad. Bezienswaardigheden in Zaragoza zijn onder andere de El Pilar kathedraal waarin onder andere schilderijen van Goya hangen, Catedral del Salvador, Palacio de la Aljaferia waarin koning Ferdinand II en koning Peter IV hebben gewoond en de San Pablo kerk.

Dag 4 Zaragoza

Ook deze dag heeft u de tijd om de vele bijzondere bezienswaardigheden van Zaragoza te gaan ontdekken.

Dag 5 Zaragoza - Valencia

Aan de Costa del Azahar ligt Valencia, een stad die werd gesticht door de Romeinen en de geboorteplaats van het heerlijke gerecht de paella is. In de stad zijn verschillende mooie kerken, parken en pleinen te vinden, maar ook het Ciudad de las Artes y Ciencias (de Stad van kunsten en wetenschappen). Deze bestaat uit een wetenschapsmuseum, theater, het grootste aquarium van Europa, sportvoorzieningen en parken.

Dag 6 Valencia

Valencia is geweldig om rond te struinen en de verschillende bijzondere bezienswaardigheden te zien. Daarom heeft u ook vandaag de hele dag om deze prachtige stad verder te gaan ontdekken.

Dag 7 Valencia - Tarragona

In het historische centrum van Tarragona vindt u delen van de oorspronkelijke stadsmuur die nog steeds de buitenmuur van verschillende huizen is. Het amfitheater van Tarraco, dat stamt uit de 2e eeuw, staat op de UNESCO werelderfgoedlijst. De markt van Tarragona bevindt zich in een modernistisch gebouw en zeker een bezoek waard. Ook kunt u vanaf een uitkijkpunt aan het eind van een van de rambla's over een deel van de stad, de haven en de Middellandse Zee uitkijken.

Dag 8 Tarragona - Barcelona - Amsterdam

Vandaag rijdt u van Tarragona naar de luchthaven van Barcelona om uw huurauto in te leveren. U vliegt weer terug richting Nederland.

Deze 8-daagse Fly Drive is inclusief

  • Retourvluchten v.v.
  • Luchthavenbelasting
  • 7 overnachtingen in 3-sterren hotels o.b.v. logies
  • Huurauto, categorie small

Informatie Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.

Bijkomende kosten

  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart
  • Tegen een toeslag is het mogelijk ontbijt bij te boeken

Vluchten

Deze vakantie wordt uitgevoerd met lijndienstvluchten. De vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en met vertrek vanaf o.a. Amsterdam, Brussel of Dusseldorf. Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage tegenwoordig bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per airline. Het kan voorkomen dat er een tus-senlanding wordt gemaakt of er een overstap is. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotels

Onder het tabblad Extra info vindt u de route van de reis en de hotelaccommodaties, waar u gedurende deze fly drive zult verblijven. I.v.m. de beschikbaarheid van de accommodaties kan de route afwijken van het beschreven voorbeeld. Als bepaalde hotels of hotels in bepaalde plaatsen niet meer beschikbaar zijn, zullen wij u een vergelijkbaar alternatief aanbieden. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Prijzen zijn op basis van 2 personen. U kunt deze reis ook boeken als u alleen of met meerdere personen reist. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

  • Heenvlucht naar Barecelona
  • Terugvlucht vanauit Barcelona 


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Fly Drive Barcelona en Omgeving 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203