Individuele Rondreis Sri Lanka 8 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Sri Lanka 8 dagen
Individuele Rondreis Sri Lanka 8 dagen
Bestemming: Rondreizen Sri Lanka - Rondreis

Individuele Rondreis Sri Lanka 8 dagen




Dag 1


Moraduwawatta

Welkom bij Sri Lanka!


Welkom bij Sri Lanka! De Kaju Green Eco Lodge in Sri Lanka heet u welkom! U komt vandaag aan in dit exotische paradijs en kunt zich verheugen op uw comfortabele bungalow, die modern en Sri Lankaans design combineert in stijl en waar u kunt ontspannen bij aankomst.


Breng een beetje tijd door de stad als je daar zin in hebt, en als het tijd is, ga dan terug om af te spreken voor een feestelijk welkomstdiner! Breng wat tijd door met wandelen op het strand bij zonsondergang voor een geweldig einde van je eerste dag.



Dag 2


Moraduwawatta

First Pilates Class en Powerhouse Awakening


Word wakker vanmorgen omringd door tropische natuur en kijk uit naar een Pilates-training met Sara, die u gedurende uw verblijf twee keer per dag zal begeleiden. Je eerste training zal je helpen om in balans te komen en te stromen voor deze uitstekende retraite.


Maak je krachtpatser elke ochtend wakker en vind je balans tijdens de avondtraining. Ontdek tijdens uw vrije tijd de ongelooflijke eco-lodge of loop over het strand. Misschien wilt u zelfs de stad Galle in de buurt bezoeken voor wat geschiedenis en koloniale architectuur.


Dag 3


Moraduwawatta

Gezonde vegetarische maaltijden en prachtige stranden


Op je tweede volledige dag in Sri Lanka kom je meer in het ritme van je retraite. Elke dag begeleiden uw trainingen gezonde, vegetarische maaltijden met heerlijke lokale en internationale invloeden. Je zult genieten van de smakelijke en voedzame voeding!


Geniet van de rust en ontspanning die je vindt in de prachtige natuur en het optimale, tropische klimaat. Ontspan bij het zwembad of neem een ​​shuttle op korte rit naar een van de mooiste stranden in het zuiden van Sri Lanka.


Dag 4

Moraduwawatta

Verken de weelderige groene omgeving in de buurt


Tijdens deze ontspannen dagen heb je alle tijd ter wereld om de exotische omgeving te voet, per fiets of met de lokale tuk-tuk te leren kennen. Verken de nabijgelegen grachten door te peddelen of geniet van het nabijgelegen zandstrand om te tanken. Er zijn ook tal van watersporten die u hier kunt proberen, zoals surfen of snorkelen.


Zoals inbegrepen in uw verblijf, is een individueel massage-aanbod bij Kaju Green een uitstekende manier om het meeste uit deze retraite te halen. U zult ontspannen en genieten van het heerlijke gevoel dat uw spieren ontspannen na hard werken de laatste dagen.


Dag 5


Moraduwawatta

Yoga en Pilates in de buitenlucht


Je zult genieten van dagen vol vertraging terwijl je kracht, stabiliteit en balans krijgt tijdens de dagelijkse Pilates-training op het dakterras onder de blote hemel of in de overdekte Yoga Shala.


Sara combineert de Pilates principes met yoga elementen op een individuele manier en begeleidt je op een ontspannen en actieve manier door de beoefening.


Je voelt je tegelijkertijd vol energie, maar kalm en vredig. Draag dit gevoel tijdens de rest van de retraite met je mee voor de best mogelijke ervaring.


Dag 6


Moraduwawatta

Gezonde en authentieke kookles


Tijdens je verblijf zul je genieten van een interessante kookles waar je leert hoe je lokale gerechten helemaal zelf kunt maken. Je leert de geheimen achter gezonde en vegetarische delicatessen met een verscheidenheid aan smaken die je samen gaat bereiden en genieten.


Je krijgt les van deskundige koks en krijgt de kans om hen zoveel mogelijk te helpen bij het bereiden en koken van vegetarische maaltijden. Als je klaar bent, gaan jullie allemaal samen zitten voor een heerlijke maaltijd om te genieten van de vruchten van je werk en een goed stuk werk te vieren.


Dag 7


Moraduwawatta

Dagtochten om het beste van Sri Lanka te ontdekken

Gebruik de laatste dag op deze hemelse plek om te genieten van de voorzieningen van Eco Lodge. Breng tijd door met stretchen in de Yoga Shala of loop over de paden op het terrein om de prachtige flora en fauna van het gebied te observeren.


U kunt ook een van de stimulerende excursies maken die het resort aanbiedt. U kunt bijvoorbeeld de omliggende steden gaan verkennen, een fietstocht maken of op safari gaan om de wilde fauna te ontmoeten. In het seizoen van november tot april kunt u zelfs walvissen bekijken op hun migratieroutes. Wat je ook kiest om te doen, je zult een ongelooflijke en wilde kant van Sri Lanka zien.


Dag 8


Moraduwawatta

Vaarwel, Sri Lanka!


Vandaag is je laatste dag in de prachtige Kaju Green Eco Lodge. Neem de tijd voor uw terugvlucht en leer meer over de diversiteit van Sri Lanka tijdens een individuele rondreis. Wij zetten graag alles voor u samen.


Binnenkort is het tijd om je koffers in te pakken. Uw vriendelijke chauffeur haalt u op bij uw hotel en brengt u naar de luchthaven. Het is misschien het einde van uw reis, maar u zult herinneringen hebben aan uw geweldige vakantie in Sri Lanka die u een leven lang zullen bijblijven.



Individuele Rondreis Sri Lanka 8 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203