Avani Bentota Resort en Spa Afbeelding Avani Bentota Resort en Spa
Avani Bentota Resort en Spa ****
Bestemming: ZUIDEN - BENTOTA

Avani Bentota Resort en Spa

****



Hotel o.b.v. Ultra All Inclusive



Avani Bentota Resort en Spa

Zuid, Bentota.

Ligging

Het designhotel ligt direct aan het kilometerslange, fijnzandige zandstrand van Bentota, het mooiste strand van de zuidkust. Achter het hotel loopt de spoorverbinding Colombo-Galle (dagelijks treinen). Enkele souvenirwinkels en lokale restaurants liggen op ca. 5 minuten loopafstand.

Faciliteiten

Modern vakantieresort van de bekende Serendib-groep, midden in een goed onderhouden, tropische tuin. 2 compleet nieuw aangelegde zwembaden met geintegreerd kinderbad. Zonneterrassen en ligweiden om te relaxen. Ligbedden, ligkussens en handdoeken zijn bij het zwembad en in de tuin inbegrepen. Hoofdrestaurant (internationaal) met buitenterras, a la carte restaurant. Lobby met open receptie, gezellige lounge met zitjes, WiFi (in het hele hotel inclusief), bar met terras en panoramisch uitzicht en internethoek. Boetiek en souvenirwinkel. Sri Lankaanse categorie: 5 sterren, 75 kamers.

Verzorging

Ultra all inclusive: uitgebreid ontbijt- en lunchbuffet. Op bepaalde data tussen de middag een 3-gangenmenu. Diner naar keuze van het internationale buffet of als 4-gangenmenu. 1x per verblijf diner in het Fusion-restaurant inclusief. In de namiddag thee, koekjes/cake, snacks van 16.00-18.00 uur en lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes, bepaalde cocktails en wijn (alleen per glas) van 10.00-22.00 uur. Water in flessen bij de maaltijden. Bij een verblijf vanaf 5 nachten per persoon/per verblijf een behandelingen van 50 minuten in de Spa inbegrepen. Naar keuze ook alleen met ontbijt of halfpension, inclusief diner, te boeken.

Sport & Fitness

Fitnessruimte, tafeltennis, beachvolleybal inbegrepen. Waterskien, windsurfen, wakeboarden op de Bentota-rivier door lokale aanbieders tegen betaling.

U verblijft

Gerenoveerde standaardkamers (ca. 31m2, max. 2 pers.) met airco, ventilator, sat.-tv, muziekzender, dvd-speler, WiFi (incl.), telefoon, minibar, kluisje, waterkoker om koffie en thee te zetten, badjassen, douche, fohn, wc en balkon. Superiorkamers (ca. 38m2, 1-3 pers.) zijn ruimer, verder hetzelfde ingericht met balkon of terras en zeezicht. Comfortabele deluxe-kamers (ca. 83m2, 2-4 pers.) hebben een aparte zithoek, apart ligbad en uitzicht op zee. De standaard en superiorkamers zijn ook voor alleengebruik te boeken.

Wellness

Spacenter met verschillende behandelingen. Traditionele massages en weldadige beauty- en wellnessbehandelingen tegen betaling.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Avani Bentota Resort en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203