Andaman Cannacia Resort en Spa Afbeelding Andaman Cannacia Resort en Spa
Andaman Cannacia Resort en Spa ****
Bestemming: Bestemmingen Thailand - Phuket

Andaman Cannacia Resort en Spa

****

Het Andaman Cannacia Hotel en Spa biedt goede faciliteiten op een prachtige lokatie in Kata beach. Het strand ligt op ongeveer 10 minuten lopen. Het centrum vindt u op 8 minuten lopen. Door de ligging van het hotel op een heuvel heeft u een adembenemend uitzicht op het parelwitte strand en de azuurblauwe zee van Kata Beach op het eiland Phuket.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Algemeen

Andaman Cannacia Resort en spa ligt prachtige gelegen op een heuvel in Kata. In een groene omgeving kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over het witte zandstrand van Kata en de diepblauwe zee. In de spa van het hotel kunt u heerlijk ontspannen. Het Kata Shopping Plaza met leuke winkeltjes ligt in de buurt van het hotel. Het hotel is uitermate geschikt voor reizigers die in een rustige en natuurrijke omgeving willen genieten van hun vakantie in Thailand.

Ligging

Het Andaman Cannacia Resort en Spa ligt in een groene omgeving op een heuvel in het plaatsje Kata. Het strand vindt u op ongeveer 500 meter van het hotel. Het centrum vindt u op ca 8 minuten lopen. De luchthaven van Phuket ligt op 45 minuten rijden van het hotel.

Faciliteiten

Het resort beschikt over een zwembad, bubbelbad en poolbar om heerlijk aan te relaxen. In de tuin en op het zonneterras staan ligstoelen en parasols. In het restaurant kunt u genieten van lokale en internationale gerechten, in de Spa en schoonheidssaleon kunt u verschillende behandelingen boeken. Verder beschikt het hotel over een receptie, fitness ruimte, excursie bureau, souvenir winkel, wasserette en shuttle bus service tussen het strand en het hotel. Regelmatig worden er thema avonden en activiteiten georganiseerd. Leer Thais koken, doe mee aan een Yoga- of meditatie les en geniet van uw tijd in het Andaman Cannacia Resort en Spa.

Kamers

Deluxe kamer

De deluxe kamer is een stijlvol ingerichte kamer met alle moderne faciliteiten. Op de kamer vindt u een comfortabel tweepersoonsbed, TV, telefoon, minibar, kluis, haardroger en en suite badkamer. Vanaf het prive balkon of terras heeft u een schitterend uizicht over de omgeving van Kata.

Verzorging

In het Andaman Cannacia Resort en Spa verblijft u op basis van logies en ontbijt.

Vluchten

Deze reis is samengesteld met lijnvluchten van Emirates. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Bagage

Bij luchtvaartmaatschappij Emirates mag u standaard 30kg bagage meenemen.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Andaman Cannacia Resort en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203