Patong Seaview Afbeelding Patong Seaview
Patong Seaview
Bestemming: Phuket - Patong Beach

Patong Seaview


Patong Seaview is rustig, aan het zuidelijke uiteinde van Patong, slechts door de boulevard gescheiden van het populaire Patong-strand. Talrijke restaurants en mogelijkheden om te winkelen bevinden zich in de directe omgeving.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Plaats Thailand, Phuket, Phuket

Ligging Rustig, aan het zuidelijke uiteinde van Patong, slechts door de boulevard gescheiden van het populaire Patong-strand. Talrijke restaurants en mogelijkheden om te winkelen bevinden zich in de directe omgeving.

Faciliteiten Populair vakantiecomplex in Thaise stijl. Het middelpunt van het buitengedeelte zijn de twee zwembaden richting zee met whirlpool, bar bij het zwembad, zonneterras (ligstoelen, parasols, handdoeken inbegrepen). Open ontvangstgedeelte met receptie en zitgelegenheden, internet, 2 restaurants met Aziatische en internationale specialiteiten, 2 bars, souvenirwinkel. Thaise categorie: 4 sterren, 141 kamers 3 verdiepingen.

Verzorging Royaal Amerikaans ontbijtbuffet

Sport & Fitness Goed uitgeruste fitnessruimte inbegrepen. Watersportmogelijkheden aan het strand (lokale aanbieders, tegen betaling).

Fitness & Wellness Spa- en wellnesscentrum met talrijke behandelingen en aangename massages, tegen betaling.

U verblijft Aantrekkelijk ingerichte superior-kamers (ca. 27 m2) met airconditioning, telefoon, WiFi (tegen betaling), sat-tv., minibar, waterkoker om koffie en thee te bereiden, badkamer, wc en balkon. De elegante deluxe-kamers zijn groter (ca. 40 m2) en hebben een ligbad.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Patong Seaview 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203