Clarion Afbeelding Clarion
Clarion ****
Bestemming: Praag - Praag

Clarion

****

Een prima 4-sterren hotel met een schitterend uitzicht op de omringende skipistes. Rustig gelegen aan het begin van het dorp. Het centrum van Spindleruv Mlyn bevindt zich op ca. 3 klm van het hotel. Op ca. 100 m van het hotel ligt een kleinere piste met een stoeltjeslift, perfekt voor de beginnende skier en gezinnen met kinderen. Het grotere skigebied Svaty Petr ligt op ca. 3 km van het hotel. De skibus naar...

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Een prima 4-sterren hotel met een schitterend uitzicht op de omringende skipistes.

Bij ons inclusief! Bij verblijf van minimaal 7 nachten inclusief gebruik van het zwembad, whirlpool en fitness van 7.00-12.00 en van 14.00-22.00 uur Tijdens de kerstvakantie: animatieprogramma volgens beschrijving in het hotel.

Ligging Rustig gelegen aan het begin van het dorp. Het centrum van Spindleruv Mlyn bevindt zich op ca. 3 klm van het hotel. Op ca. 100 m van het hotel ligt een kleinere piste met een stoeltjeslift, perfekt voor de beginnende skier en gezinnen met kinderen. Het grotere skigebied Svaty Petr ligt op ca. 3 km van het hotel. De skibus naar Svaty Petr stopt bij het hotel.

Faciliteiten Receptie (met kluisje), lift, lounge, twee restaurants, bar, internetcorner (gratis), gratis Wifi in het hele hotel. Kinderspeelkamer, tafeltennis. Overdekt zwembad met ligstoelen en whirlpool en fitnessruimte (tussen 7-12 uur gratis, van 14:00-21:00 tegen betaling indien u minder dan 7 nachten in het hotel verblijft) Skiberging. Tegen betaling: sauna, stoombad, solarium, massage, cryotherapie, hydrotherapie, beautysalon, massagefauteuils. Biljart, tafelvoetbal. Parkeerplaats (ca. 6 per dag).

Kamers Voorzien van flatscreen tv, telefoon, kluisje, balkon, badkamer met douche, fohn en toilet. De voordeelkamer heeft geen balkon en kan gelegen zijn in de dependance.

Bijzonderheden Ontbijt- en dinerbuffet. Het Kerst- en oudejaarsdiner inclusief. Kinderbed aanwezig (gratis, op aanvraag). Huisdieren toegestaan, te vermelden bij reservering (ca. 10 per dag, ter plaatse te betalen). Skiverhuur en skischool bevinden zich in het hotel, sport 2000 bevindt zich in het centrum van Spindleruv Mlyn.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Clarion 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203