7 dagen gezinsplezier in Tsjechie Afbeelding 7 dagen gezinsplezier in Tsjechie
7 dagen gezinsplezier in Tsjechie
Bestemming: Rondreizen Tsjechie - Rondreizen

7 dagen gezinsplezier in Tsjechie




DAG 1 WELKOM IN DE ZUID-BOHEMEN EN LIPNO NAD VLTAVOU

We wachten op je op de luchthaven, waar we je helpen je auto te lenen en je ontvangt alle belangrijke informatie over je reis. Dan ben je klaar voor je roadtrip en ga je op reis met de eindbestemming Lipno nad Vltavou. Na aankomst in Lipno nad Vltavou en het inchecken in uw hotel, kunt u kiezen of u uw tijd actief wilt besteden of de rest van de dag wilt ontspannen in het watergebied Lipno. Je brengt twee dagen door in Lipno nad Vltavou en er zijn veel opties om je tijd door te brengen. We geven u veel tips voor familie-entertainment zoals een bobsleebaan, minigolf, een touwpark, adrenaline-scooters, waterfietsen, wandelen en fietsen. Het is alleen aan jou wat je kiest. Je overnacht in Lipno nad Vltavou.

226 km 3 uur


DAG 2 TREETOP WANDELWEG EN ACTIEF PARK IN LIPNO NAD VLTAVOU

Na het ontbijt bezoek je een van de grootste attracties in Lipno nad Vltavou - de Treetop Walkway. Het is een houten constructie die bestaat uit een lang pad dat omhoog klimt tot een hoogte van 24 meter, verbonden met een 40 meter hoge uitkijktoren, die een kleurrijk uitzicht biedt op de nabije omgeving. Als je dapper genoeg bent, kun je verschillende adrenaline-activiteiten op het pad proberen en vervolgens van de toren naar beneden glijden. Er zijn ook veel activiteiten voor kinderen en voor volwassenen op deze route. Na deze toffe ervaring kun je gebruik maken van onze handige tips en kiezen uit de gezinsactiviteiten naar jouw wensen. Je hebt de keuze uit een bobsleebaan, een minigolfbaan, een touwpark, adrenaline-scooters, waterfietsen, wandelen. fietsen en nog veel meer. Je overnacht in Lipno nad Vltavou.



DAG 3 FAMILIE-RAFTING EN KANOEN OP MOOIE VLTAVA-RIVIER

Je zult op je derde dag genieten van een heerlijke dag aan de rivier de Moldau. U kunt kiezen tussen een kanotocht of een raftingtocht. De rivier stroomt aangenaam door het prachtige landschap. Veel Tsjechische gezinnen met hun kinderen brengen op deze manier hun vakantie door, omdat het geschikt is voor beginners. Er zijn raftingpassen op de rivier die mobiliteit garanderen en de reis doen herleven. Je zult genieten van een prachtig natuurlijk landschap, veel plezier en prachtige monumenten vanuit het rivierperspectief. Er zijn veel kampen en leuke stadjes direct aan de rivier, die restaurants en buffetten bieden, zodat u gemakkelijk een biertje of een snack kunt kopen. Uiteindelijk zweef je door het UNESCO-stadje Český Krumlov met een prachtig uitzicht. Dit is je laatste stop. Je overnacht in Český Krumlov.

17 km 20 minuten


DAG 4 DE SCHILDERACHTIGE UNESCO-STAD ČESKÝ KRUMLOV EN DE KLEŤ-BERG

Deze dag staat in het teken van het verkennen van deze prachtige stad en haar omgeving, want het is zeker de moeite waard! Je bezoekt het Český Krumlov-kasteel en klimt de toren op met een spectaculair uitzicht op de stad. Daarna geniet je van een prachtige wandeling op de Kleť-berg in de buurt van de stad. Het is een 7 kilometer lange wandeling naar de top van de berg. Op de top staat de oudste stenen uitkijktoren, gebouwd in 1825, een aangenaam restaurant en een internationaal gerenommeerd observatorium, dat een van de meest succesvolle observatoria is op zoek naar voorheen onbekende asteroïden. Na wat rust kun je kiezen of je naar beneden loopt, een kabelbaan gebruikt of geniet van een aantrekkelijke en onvergetelijke Scooter Downhill Ride naar Zlatá Koruna. Het is een 11 kilometer lange rit over het asfaltpad en het duurt ongeveer 1 uur om naar beneden te komen. Scooters zijn veilig en geschikt voor kinderen. Je moet een helm dragen. We kunnen deze coole ervaring zeker aanbevelen. In Zlatá Koruna kunt u het cisterciënzer klooster bewonderen, dat wordt beschouwd als een van de meest kostbare gotische architectuurcomplexen in Centraal-Europa. Dankzij de ligging in de diepe vallei van de Moldau, behield het veel van de oorspronkelijke sfeer. Dit nationaal cultureel monument biedt twee rondleidingen. Je kunt hier de tijd doorbrengen en daarna kom je met de trein terug naar Český Krumlov, die slechts 10 minuten duurt. Je overnacht in Český Krumlov.

7 kilometer 10 minuten


DAG 5 FAIRYTALE KASTEEL IN HLUBOKÁ NAD VLTAVOU EN ONTSPANNEN IN BEZDREV VIJVER

Na het ontbijt vertrek je naar Hluboká nad Vltavou. In Hluboká nad Vltavou bezoek je een prachtig romantisch kasteel met een sprookjesachtige sfeer. Daarna dwaal je door het kasteelpark en ga je verder naar de stad, waar je geniet van je lunch in een lokaal restaurant. 'S Middags bezoek je de ZOO in Hluboká nad Vltavou en dan zul je plezier hebben in de Bezdrev-vijver. U kunt waterfietsen lenen of ontspannen op het strand. Voor degenen die actiever de middag willen doorbrengen, hebben we een tip voor een wandeling of fietstocht door Hluboká met een aantal hele mooie fotoplekken met uitzicht op de rivier de Moldau. Je overnacht in Hluboká nad Vltavou.

36 km 40 minuten


DAG 6 FAMILIEVRIENDELIJK HOOFDPRAAG - DE MOEDER VAN STEDEN

Je verlaat Hluboká nad Vltavou na het ontbijt met je volgende doel voor de boeg - de hoofdstad Praag. Na uw aankomst in Praag heeft u ruim de tijd om het historische centrum van Praag te verkennen. Je krijgt van ons een suggestie voor een mooie wandeling van 4 uur die sightseeing combineert met familieplezier. Deze 4 uur durende tour neemt je mee langs de beroemdste monumenten van Praag, zoals het Oude Stadsplein, het Oude Stadhuis, de Praagse Orloj, de Karelsbrug, de Praagse Burcht, de Sint-Vituskathedraal, de Petřín-uitkijktoren ( ook wel zus van de Eiffeltoren genoemd) met het Mirror Maze en Vyšehrad. Deze wandeling omvat een bezoek aan de unieke virtuele realiteit van Golem die je naar het middeleeuwse Praag brengt. Het is de grootste virtual reality-ervaring in Europa en het is ook best gaaf voor volwassenen en kinderen. Daarna kunt u waterfietsen lenen op de rivier de Moldau, genieten van een ritje op een Segway of het vlinderhuis bezoeken met unieke vlinders van over de hele wereld. Je overnacht in Praag.

146 km 1 uur en 50 minuten


DAG 7 VERTREK

Op je laatste dag zul je zoals gewoonlijk ontbijten. Daarna rijd je van je hotel naar de luchthaven van Praag.

18 km 30 minuten



7 dagen gezinsplezier in Tsjechie 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203