Sentido Phenicia Afbeelding Sentido Phenicia
Sentido Phenicia ****
Bestemming: GOLF VAN HAMMAMET - Hammamet

Sentido Phenicia

****



Hotel o.b.v. All Inclusive



Sentido Phenicia is al een geliefd hotel bij Nederlandse vakantiegangers en wij bieden het u dan ook graag aan! Het resort is zeer goed onderhouden, comfortabel, prachtig gelegen en het eten is er heerlijk!

Ligging: Sentido Phenicia in Hammamet

Sentido Hotel Phenicia is gunstig gelegen. Het ligt direct aan het brede zandstrand. Het gezellige centrum van Hammamet ligt op 5 km. Op 100 m treft u diverse winkels, restaurants en bars.

Faciliteiten: Sentido Phenicia

Het verzorgde Sentido Phenicia beschikt over 391 kamers, ondergebracht in een hoofdgebouw en 2 bijgebouwen. In de lobby treft u de receptie, de lobbybar en een internethoek. In de publieke ruimtes is er gratis draadloos internet. Sentido Phenicia beschikt over 5 bars, een snackbar, buffetrestaurant, 3 thema-restaurants (Mediteraan, Aziatisch, Orientaals), barbecue restaurant op het strand (open 15/6-15/9 - weersafhankelijk) en een disco. In de prachtig aangelegde tuin ligt het grote zwembad met jacuzzi en een apart kinderbad. Rondom de baden en op strand staan ligbedden, matrasjes, parasols en badhanddoekservice. Verder biedt Sentdo Phenicia u was service, winkeltjes, en dokterspost. Voor de kleintjes is er een miniclub (4-12 jaar) en een speeltuintje.

Uw hotelkamer:

De kamers van Sentido Phenicia zijn comfortabel ingericht met airco (15-6 t/m 15/9), tv, koelkast, huurkluisje en draadloos internet. Badkamer met bad en douche en fohn. Balkon of terras met zitje De voordeelkamers hebben geen balkon. Met toeslag kunt u zeezicht boeken. De familiekamer bestaat uit 2 kamers met verbindingsdeur.

Sport & Ontspanning:

Tijdens uw vakantie in Sentido Phenicia kunt u gebruikmaken van het ruime aanbod met sportactiviteiten: aerobics, basketbal, boogschieten, tafeltennis en volleybal, aquagym, jogging, power-walking en pilates. Tegen betaling: biljart, minigolf, fitness, tennis, waterfietsen, surfen en waterskien. Ontspannen kunt u in het wellness center van het hotel, tegen betaling. Dagelijks gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging: Sentido Phenicia

Ontbijt (06.00-10.00), laat ontbijt (10.00-12.00), lunch (12.00-14.00), diner (19.00-21.00). Snacks (14.30-18.00), koffie/thee met koekjes (14.30-18.00). Lokale (non) alcoholische drankjes zijn inbegrepen tussen 10.00 en 01.00 uur. Tegen betaling: a la carte restaurant, piano bar.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sentido Phenicia 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203