Royal Jinene Afbeelding Royal Jinene
Royal Jinene ****
Bestemming: Golf Hammamet - Sousse

Royal Jinene

****


Ligging


Hotel Royal Jinene Beach ligt in de levendige badplaats Sousse. De stad staat ook wel bekend als de Parel van de Sahel. Sahel betekend hier kust. Door de eeuwen heen heeft Sousse altijd haar Arabische look & feel' weten te behouden. Het is een van de betere voorbeelden van een Arabische vestingstad aan zee. De oude stad is niet alleen populair bij toeristen, maar ook bij de filmindustrie. Zo was Sousse te bewonderen in de eerste Indiana Jones film.


De stad ligt aan een ca. 9 km lang zandstrand met een boulevard waaraan veel hotels en appartementen liggen. Het schilderachtige oude stadscentrum met medina en traditionele souks is een paradijs voor liefhebbers van leder-, tapijt- en keramiekwinkeltjes. De bonte markt op zondag mag u ook zeker niet missen.


Hotel Royal Jinene Beach ligt direct aan het zandstrand, met het centrum van Sousse en Port el Kantaoui op ca. 3 km.


Faciliteiten


Het hotel bestaat uit 2 gebouwen: Jinene Beach en Royal Jinene Beach. Beide gebouwen beschikken beiden over een lobby met receptie, huurkluisjes, liften, tv-ruimte, gratis wifi bij de receptie, bars, restaurant en pizzeria. In de tuin ligt het zwembad dat omringd wordt door het zonneterras met ligbedden, parasols en tegen betaling matrasjes.


Sport & Ontspanning


Sportieve ontspanning kunt u vinden tijdens de volgende activiteiten: aerobics, tafeltennis, aquafit en minigolf. Tegen betaling biljart en tennis.


Verzorging


U verblijft in Royal Jinene op basis van basic all inclusive.


All inclusive Ontbijt, lunch en diner in buffetvormlokale (alcoholische) drankjes van 10:00-24:00 uursnacks, koffie en koek van 15:30-17:00 uurtennis (1 x per week; met reservering)sauna (1 x per week; met reservering)


Kamers


Ruim en netjes ingericht met airco, tv en koelkast (tegen betaling) en huurkluisje. Badkamer met bad of douche en fohn. Balkon.


Voordeelkamer: Als kamer, echter voordeliger geprijsd.


Kamer zeezicht: Als kamer, echter met zeezicht.






Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Royal Jinene 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203