Ramada Plaza Afbeelding Ramada Plaza
Ramada Plaza
Bestemming: Istanbul - Istanbul

Ramada Plaza


Dit stadshotel Ramada Plaza in Istanbul Turkije, dat in november 2005 zijn deuren opende, beschikt over in totaal 162 kamers, 12 suites en 2 penthouse suites. Hiertoe behoren 27 luxe kamers en 2 suites op de executive verdieping.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Dit stadshotel Ramada Plaza in Istanbul Turkije, dat in november 2005 zijn deuren opende, beschikt over in totaal 162 kamers, 12 suites en 2 penthouse suites. Hiertoe behoren 27 luxe kamers en 2 suites op de executive verdieping. Dit van airconditioning voorziene hotel heeft een ontvangsthal met een 24 uur per dag geopende receptie, een hotelkluis, een wisselkantoor, een garderobe, een lift, een cafe, een kapsalon, een bar, een restaurant, conferentiefaciliteiten, internettoegang en WiFi internettoegang (tegen betaling) en was- en roomservice (beide tegen betaling). Voor gasten die met de auto arriveren is parkeergelegenheid beschikbaar.

Ligging

Het hotel is gelegen in het meest populaire district van Istanboel. Het gebied is in de hotelbranche en in de zakenwereld ook wel bekend als Congress Valley (de congressenvallei). Het is slechts 3 minuten van het dichtstbijzijnde metrostation (Osmanbey) en diverse grote winkelcentra. In de omgeving vindt u diverse bars, restaurants en nachtclubs, evenals een busstation. Het Dolmabahce, de Aya Sophia, het Topkapi-paleis, de Grote Bazaar en de Blauwe Moskee zijn alle makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het treinstation Sirkeci en het toeristencentrum van Sultanahmet liggen beide op ca. 20 minuten rijafstand met het openbaar vervoer. De luchthaven Ataturk ligt op ongeveer 23 km afstand.

Faciliteiten

Faciliteiten gratis

Dit stadshotel, dat in november 2005 zijn deuren opende, beschikt over in totaal 162 kamers, 12 suites en 2 penthouse suites. Hiertoe behoren 27 luxe kamers en 2 suites op de executive verdieping. Dit van airconditioning voorziene hotel heeft een ontvangsthal met een 24 uur per dag geopende receptie, een hotelkluis, een wisselkantoor, een garderobe, een lift, een cafe, een kapsalon, een bar, een restaurant, conferentiefaciliteiten, internettoegang en WiFi internettoegang (tegen betaling) en was- en roomservice (beide tegen betaling). Voor gasten die met de auto arriveren is parkeergelegenheid beschikbaar.

Bars en restaurants

De keuken van het hotel biedt een mix van internationale, lokale en etnische cuisine.

Sport en Ontspanning gratis

Het hotel biedt zijn gasten een spa-centrum waar de professionele medewerkers zorgen voor de gasten en leden in speciaal ontworpen servicegedeelten. Er is een sauna en er zijn zowel een massageservice als spa-behandelingen beschikbaar (beide tegen betaling). Op het hotelterrein vinden de gasten een zwembad met kinderbassin, ligstoelen en parasols en een snackbar aan het zwembad. Ook heeft het hotel een Turks bad, waar gasten gratis gebruik van kunnen maken. Sportliefhebbers die hun conditie op peil willen houden, kunnen gebruik maken van de eigen fitnessruimte van het hotel.

Bijzonderheden

American Express, MasterCard, JCB, Diners Club en VISA worden door dit hotel als betaalmiddel geaccepteerd.

De luxueuze gastenkamers bieden een mix van hightech, comfort en estethiek waarmee het ideaal is voor zakenreizigers. De suites hebben een eigentijdse, ontspannende inrichting en beschikken over een jacuzzi. De penthouse suites hebben een eigen terras, een jacuzzi, individueel regelbare airconditioning en verwarming (zodat u gedurende alle seizoenen zelf de temperatuur kunt bepalen), een satelietaansluiting, LCD televisie met betaaltelevisie en privekanalen en een interactief televisiesysteem. Verder hebt u de beschikking over een dataport, gratis WiFi-ADSL internettoegang , zowel in de kamers als in de rest van het hotel, een kluisje groot genoeg voor een laptop en voorzien van een stopcontact om de laptop op te laden en een minibar. De 27 luxe kamers en de 2 suites op de executive verdieping hebben prive service en hightech comfort. Alle kamers zijn voorzien van een verwarmde spiegel, een eigen badkamer en een tweepersoons- of kingsize bed. Op verzoek zijn een strijkijzer met strijkplank verkrijgbaar.

Type A2A: A2A Type A2B: A2B



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Ramada Plaza 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203