Bodrum Holiday Resort Afbeelding Bodrum Holiday Resort
Bodrum Holiday Resort *****
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Bodrum

Bodrum Holiday Resort

*****

Bodrum Holiday Resort is een uitstekend 5 sterren All Inclusive hotel met een uitgebreide formule. Zo zijn de drankjes 24 uur per dag inbegrepen en kunt u ook 's nachts een snack verkrijgen. Een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding voor een heerlijke vakantie in Bodrum!

Hotel o.b.v. All Inclusive



Bodrum Holiday Resort

Het Bodrum Holiday Resort is een groot en kindvriendelijk all-inclusive hotel, gelegen enkele kilometers buiten Bodrum. Het is tegen een heuvel gebouwd, waardoor er veel treden en hellende paden zijn binnen het complex. De diverse faciliteiten liggen verspreid over het terrein en op verschillende niveaus. Er zijn enkele (kinder)zwembaden, restaurants en bars. Verder zijn er een fitnessruimte, Finse sauna, Turks stoombad/Hammam en een amusementsprogramma. Voor het complex ligt een strand van beton- en rotsplateaus en er zijn verschillende watersportfaciliteiten. De kamers zijn verzorgd ingericht.

Ligging Bodrum Holiday Resort in Bodrum

Bodrum Holiday Resort ligt direct aan zee, waar u vlonders treft met ligbedjes en trappetjes de zee in. Het hotel is rustig gelegen, het centrum van Bodrum ligt op 4 km en is makkelijk te bereiken met een dolmus of taxi. Het complex kent niveauverschillen en is daardoor niet geschikt voor mindervaliden.

Faciliteiten Bodrum Holiday Resort

Het 5 sterren resort Bodrum Holiday Resort beschikt over 441 kamer verdeeld over het hoofdgebouw en bijgebouwen (clubgedeelte). Uw maaltijden kunt u gebruiken in het bufferrestaurant en met reservering in het Italiaans -of Internationale a la carte restaurant. Drankjes kunt u verkrijgen bij de diverse bars, waaronder de poolbar, beachbar, lobbybar en aquabar. In de tuin liggen verschillende zwembaden waaronder een met 4 glijbanen, alle baden hebben een apart kinderbad. De ligbedjes, parasols staan bij het zwembad en op de vlonders aan zee. Tevens is er een handdoekenservice. Verder biedt Bodrum Holiday Resort u een dokter, winkels, gameroom, wasserette, internetcafe en gratis draadloos internet in de lobby. Voor de kleintjes is er een miniclub (4-12 jaar).

Kamers Bodrum Holiday Resort

De verzorgde clubkamers zijn voorzien van telefoon, satelliet tv, koelkastje, kluisje (tegen betaling), individuele airconditioning en een Frans balkon. De badkamers beschikken over douche, toilet en haardroger. Met een toeslag kunt u een kamer in het hoofdgebouw boeken, deze zijn gelijkwaardig aan de clubkamers en beschikken over een balkon en een bad. Tevens zijn er familiekamers (2 ruimtes) in het clubgedeelte of met een toeslag in het hoofdgebouw te boeken.

Sport & Ontspanning Bodrum Holiday Resort

U kunt tijdens uw vakantie in Bodrum Holiday Resort gebruik maken van verschillende sport mogelijken: kano, waterfiets, biljart, dart, mini golf, jeu des boules, boogschieten, tafeltennis, tennis (verlichting en materiaal tegen betaling) en beachvolleybal zijn gratis. Fitness en watersporten zijn tegen betaling. Het Turks bad en de sauna zijn gratis. Het VIP Turks bad en sauna en alle behandelingen tegen betaling. Het animatieteam zorgt overdag en s avonds voor sport, spel en shows.

Verzorging All Inclusive

Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00), diner (19.00-21.30), allen in buffetvorm. Gedurende de dag snacks (11.00-17.00), pattiserie en ijs (14.00-16.00), middernachtbuffet (24.00-06.30). De aanwezige lokale alcoholische en non alcoholische drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: import en verse vruchtensappen.

Ervaringen van klanten

  • Het personeel was heel vriendelijk, vooral tegen onze kinderen
  • De kamer was schoon en elke dag schone handdoeken en douche zeep aanwezig
  • Veel mogelijkheden om wat te eten



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Bodrum Holiday Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203