Forever Club Afbeelding Forever Club
Forever Club ****
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Bodrum

Forever Club

****

Club Forever hotel heeft een prachtig uitzicht over de baai van Icmeler, het Griekse eiland Kos en Black Island. Icmeler is een rustig plaatsje vlakbij het gezellige en populaire Bodrum, u kunt de drukte dus makkelijk opzoeken zonder er midden in te zitten!

Hotel o.b.v. All Inclusive



Algemeen

Club Forever hotel heeft een prachtig uitzicht over de baai van Icmeler, het Griekse eiland Kos en Black Island. Icmeler is een rustig plaatsje vlakbij het gezellige en populaire Bodrum, u kunt de drukte dus makkelijk opzoeken zonder er midden in te zitten!

Ligging

In Icmeler, langs de kustweg en op 20 m van het strand (eenvoudig te bereiken via een tunneltje of per lift) en op slechts 1,5 km van het centrum van Bodrum. Openbaar vervoer treft u voor het hotel aan. De luchthaven van Bodrum ligt op ca. 35 km afstand.

Faciliteiten

Dit hotel is tegen een steile helling gebouwd met uitzicht op Kos en de St. Petersburcht en is onderverdeeld in 214 kamers die u met de lift kunt bereiken. In het hoofdgebouw vindt u de receptie en de lobby met diverse zitjes. Verder beschikt Club Forever over een restaurant met buitenterras en 3 a la carte restaurants, allen bieden een schitterend uitzicht over zee. Er zijn 4 bars waaronder een snackbar bij het zwembad, waar u gedurende de dag diverse snacks kunt verkrijgen. Daarnaast heeft het hotel een mooi buitenzwembad, de ligstoelen en parasols bij het zwembad en op het strand zijn inclusief, tevens het gebruik van de badhanddoekenservice (gratis). Verder beschikt het hotel over diverse winkeltjes, fotograaf, kapper en een dokterservice. Het hotel is niet geschikt voor minder validen. Let op; de minimale leeftijd van de gasten is 14 jaar.

Uw hotelkamer

Alle kamers in Club Forever zijn voorzien van een badkamer met toilet, douche en fohn. Tevens hebben alle kamers een huurkluis (tegen betaling), LCD TV, telefoon, minibar (niet gevuld) en airconditioning. Er zijn landzichtkamers met een terras en zeezichtkamers met balkon. Voor zeezichtkamers geldt een toeslag.

Sport & Ontspanning

Op sportief gebied hoeft u zich in Club Forever hotel niet te vervelen. Wat dacht u van fitness, tafeltennis, darts, basketbal en biljart (alles gratis). Aan het strand worden diverse watersporten tegen betaling aangeboden door particulieren. Voor extra ontspanning kunt u gratis gebruik maken van het Turks bad en de sauna. Behandelingen en massages zijn tegen betaling. Dit hotel enkele avonden per week avondanimatie aan zoals Turkse avond, live muziek en shows.

Verzorging

U verblijft in Club Forever op basis van All Inclusive. Ontbijt (08.00-10.00), lunch (12.30-14.00), diner (19.30-21.30), allen in buffetvorm. À la carte restaurants (19.30-21.30), reservering vereist. Snacks (11.00-17.00), koffie/thee en koekjes (17.00-18.00). Lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn inclusief van 08.00 tot 24.00 uur. Tegen betaling; ijsjes, import drank, drankjes tussen 24.00-08.00, alle drankjes in de a la carte restaurants, waterpijp, verse vruchtensappen en drankjes in de discotheek.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Forever Club 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203