Ramada Resort Akbuk hotels Afbeelding Ramada Resort Akbuk hotels
Ramada Resort Akbuk hotels
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Didim

Ramada Resort Akbuk hotels


Ramada Resort Akbuk ligt in het centrum van Akbuk. Het prachtige prive zandstrand ligt op ongeveer 800 meter. Het hotel biedt een gratis shuttle service aan naar het strand. Het centrum van Didim ligt op circa 20 kilometer.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Ligging

Ramada Resort Akbuk ligt in het centrum van Akbuk. Het prachtige prive zandstrand ligt op ongeveer 800 meter. Het hotel biedt een gratis shuttle service aan naar het strand. Het centrum van Didim ligt op circa 20 kilometer.

Faciliteiten

Ramada Resort Akbuk is een ruim opgezet resort en telt 369 kamers verdeeld over meerdere gebouwen. U treft er een ruime lobby met zitjes, een receptie, een TV ruimte en liften. Voor uw maaltijden kunt u kiezen uit een buffetrestaurant en 2 a la carte restaurants (Turks en vis, vooraf reserveren). Drankjes zijn te verkrijgen bij diverse bars, waaronder een poolbar en een disco. In de tuin vindt u een zwembad met glijbanen, een relaxbad en een kinderbad. Rondom de zwembaden en op het strand kunt u gratis gebruikmaken van de ligbedden, parasols en handdoeken. Verder biedt Ramada Resort Akbuk u een doktersservice, wasserette, kapper en roomservice (allen tegen betaling). In de openbare ruimtes kunt gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er een mini-club (4-12 jaar), speeltuin, kids shows en minidisco.

Uw hotelkamer

Uw standaardkamer in Ramada Resort Akbuk is modern ingericht en beschikt over airconditioning, satelliet televisie, kluisje, gratis wifi, telefoon, minibar (met 2 flessen water), koffie-/theezetfaciliteiten en een balkon of terras met zitje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en fohn. Tegen een toeslag kunt u een kamer met zijzeezicht of zeezicht boeken. Voor gezinnen zijn er familiekamers, deze bestaan uit 2 ruimtes en hebben zeezicht.

Sport & Ontspanning

Tijdens uw verblijf in Ramada Resort Akbuk kunt u gratis gebruikmaken van de fitnessruimte, beachvolley, darts, aerobic en tafeltennis. Watersporten aan het strand zijn tegen betaling. In het Spa Center kunt u gratis gebruikmaken van de sauna en het Turks bad. Massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt overdag en in de avond een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging

U verblijft in Ramada Resort Akbuk op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.30-21.30), allen in buffetvorm. Diverse snacks (12.00-17.00), ijs (15.00-17.00), koffie/thee en koekjes (17.00-18.00), nachtsnacks (24.00-01.00) en broodjes (01.00-06.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tijdens uw verblijf mag u 1 maal gratis dineren in de a la carte restaurants. Tegen betaling: import drankjes en roomservice.

LET OP:

In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Ramada Resort Akbuk hotels 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203