Golmar Beach Hotel Afbeelding Golmar Beach Hotel
Golmar Beach Hotel ***
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Icmeler

Golmar Beach Hotel

***

Het 3-sterrenhotel Golmar Beach is een gezellig en verzorgd hotel. Het heeft een grote tuin met een prachtig zwembad en voor de sportievere vakantieganger is er een fitnessruimte. Voor ontspanning is er een sauna en jacuzzi. Het hotel heeft een prachtige ligging, direct aan het strand en op een loopafstand van het centrum. Daarnaast biedt het genoeg faciliteiten voor een onbezorgde vakantie voor het hele gezin!

Hotel o.b.v. Halfpension



Het hotel heeft een prachtige ligging, direct aan het strand en op een loopafstand van het centrum. Daarnaast biedt het genoeg faciliteiten voor een onbezorgde vakantie voor het hele gezin!

Het 3-sterrenhotel Golmar Beach is een gezellig en verzorgd hotel. Het heeft een grote tuin met een prachtig zwembad en voor de sportievere vakantieganger is er een fitnessruimte. Voor ontspanning is er een sauna en jacuzzi.

Voor het eten bent u van harte welkom in de twee restaurants die dit hotel te bieden heeft, waarvan 1 a la carte. Voor een drankje kunt u terecht bij de pool- en beachbar.

Ook de kinderen zullen zich hier uitstekend vermaken. Zo is er een apart kinderbad en een speeltuin.

Ligging:

Het hotel is gelegen in de gezellige badplaats Icmeler. Icmeler heeft tientallen mogelijkheden om te eten, te drinken of gewoon lekker op een terrasje bij te komen.

Perfect aan het zandstrand en op ca. 600 m van het centrum vol met winkeltjes, bars en restaurants. Ook is het mogelijk om de dolmus naar het centrum van Marmaris te nemen dat ca. 9 km verder op ligt.

Faciliteiten:

Hotel Golmar Beach heeft een mooie lounge met receptie en huurkluisjes, 3 liften, tv-hoek, mini-markt, fotoshop en kapper. Voor een lekker hapje kunt u terecht bij een van de twee restaurants (waarvan 1 a la carte restaurant) die dit hotel biedt. De restaurants hebben ook een gezellig terras. Voor een drankje bent u welkom bij de pool- en beachbar. De prachitige tuin grenst aan het zandstrand. In de tuin is een mooi en groot zwembad met apart kinderbad. Rondom het zwembad is een zonneterras waar gratis ligbedden en parasols aanwezig zijn.

Sport & Ontspanning:

Voor de sportievere vakantieganger biedt het hotel o.a. fitness en tafeltennis (materiaal te huur) en tegen betaling is biljart ook mogelijk.

Voor ontspanning kunt u gebruik maken van de sauna of de jacuzzi. Tegen betaling is een Turks bad en massage ook mogelijk.

In het hoogseizoen is er een regelmatig animatieprogramma met o.a. een Turkse avond.

Kinderen:

De kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken. zo biedt het hotel een apart kinderbad en een speeltuin.

Kamertypes:

Standaard kamer:

Eenvoudig, maar netjes ingericht met airco (tegen betaling), tv en koelkastje (tegen betaling). Badkamer met douche en fohn. Balkon met zitje en zeezicht (1A/2A/3A).

Voordeelkamer:

Als de Standaard kamer, echter met aantrekkelijke prijzen (2S/3S).

Familiekamer:

Als de Standaard kamer, echter ruimer (min. 4 pers. 2 volw. + 2 kinderen t/m 12 jaar) (2C/3C/4C)

Special deal familiekamer:

3 pers. Als de Familiekamer, echter nog scherper geprijsd en beperkt beschikbaar (A2N)

Verzorging:

U verblijft op basis van halfpension. Ontbijt en diner in buffetvorm.

Boekingscode: N



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Golmar Beach Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203