Euphoria Aegean Resort Afbeelding Euphoria Aegean Resort
Euphoria Aegean Resort *****
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Izmir

Euphoria Aegean Resort

*****

Euphoria Aegean Resort & Spa is een splinternieuwe accommodatie dat in 2013 haar deuren heeft geopend. Dit luxe 5-sterrenhotel beschikt over een prive-eiland, meerdere zwembaden en een heerlijk Spa & Wellness Center. Het vriendelijke personeel en het gevarieerde animatieprogramma helpen u genieten van een zorgeloze en bovenal welverdiende vakantie.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Euphoria Aegean Resort

Euphoria Aegean Resort & Spa is een splinternieuwe accommodatie dat in 2013 haar deuren heeft geopend. Dit luxe 5-sterrenhotel beschikt over een prive-eiland, meerdere zwembaden en een heerlijk Spa & Wellness Center. Het vriendelijke personeel en het gevarieerde animatieprogramma helpen u genieten van een zorgeloze en bovenal welverdiende vakantie.

Ligging: Euphoria Aegean Resort in Seferihisar

Dit milieuvriendelijke hotel is direct gelegen aan het privestrand en beschikt tevens over een prive-eiland die tegen betaling te bereiken is via een glazen tunnel tussen het hotel en het eiland. Euphoria Aegean Resort & Spa is gelegen op 22 km van Izmir en 6 km van Seferihisar. Het hotel biedt tegen betaling een shuttleservice naar het centrum van Izmir.

Faciliteiten: Euphoria Aegean Resort

Euphoria Aegean Resort & Spa telt 455 kamers, 6 verdiepingen en 4 liften. Bij het inchecken wordt u verwelkomd met een heerlijke cocktail en zal het personeel u de nodige informatie verschaffen. Naast de receptie vindt u een prachtige open lobby met lounge en zitjes, een bar en internetverbinding. Zin om een mooie film te kijkenDat kan, Euphoria Aegean Resort & Spa beschikt namelijk ook over een gratis bioscoop waar de nieuwste films voor u worden gedraaid. In het hoofdrestaurant worden gedurende de dag diverse buffetten geserveerd. U kunt er ook voor kiezen te dineren in een van de 4 a la carte restaurants (vis, Turks, internationaal of een heerlijke schnitzel. Reservering verplicht en tegen een kleine vergoeding). Voor een drankje kunt u 24 uur per dag terecht in een van de 8 bars. In de ruime tuin vindt u 3 zwembaden (waaronder 1 met 3 glijbanen), 2 (verwarmde) binnenbaden en twee aparte kinderbaden. Zowel aan het privezandstrand als aan het zwembad kunt u gratis gebruikmaken van matrasjes, zonnebedjes,parasols en de badhanddoekenservice. Voor de kleintjes is er een miniclub (4-12 jaar), welkom pakket, speeltuin en een minidisco. Tegen betaling biedt Euphoria Aegean Resort & Spa roomservice, een kapsalon, gameroom, babysitservice, was service, doktersservice en diverse winkeltjes.

Uw hotelkamer: Euphoria Aegean Resort

Uw hotelkamer is stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo beschikt uw kamer over individuele airconditioning, kluisje (gratis), telefoon, gratis wifi, satelliet-tv, minibar (gratis), koffie- en theefaciliteiten en balkon of terras. De badkamer is voorzien van bad/douche, toilet, fohn, slippers en telefoon.

Sport & Ontspanning: Euphoria Aegean Resort

Euphoria Aegean Resort & Spa biedt verschillende activiteiten op sportgebied, namelijk: fitness, tafeltennis, darts, volley- en basketbal, kanoen, minigolf en tennis. Voor ontspanning kunt u gebruikmaken van de Hamam en de sauna. Tegen betaling: tennislessen, tennismateriaal, verlichting op tennisbaan, bowling, massages en diverse behandelingen in het Spa & Wellness Center.

Verzorging: Euphoria Aegean Resort

U verblijft op basis van Luxury All Inclusive: ontbijt (7.00-10.30), laat ontbijt (10.00-11.30) en diner (19.00-23.00), allen in buffetvorm. Diverse snacks (12.00-16.00), koffie/thee en koekjes (17.00-18.00) en middernachtsnacks (00.00-02.00). Alle lokale en alcoholvrije dranken zijn inclusief tussen 10.00 uur en 23.00 uur. Tegen betaling: verse vruchtensappen en door het hotel geselecteerde (non)alcoholische dranken.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Euphoria Aegean Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203