Casa Blanca Afbeelding Casa Blanca
Casa Blanca ****
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Marmaris

Casa Blanca

****

Casa Blanca Casa Blanca is een luxe 4-sterrenhotel en van alle gemakken voorzien om optimaal te kunnen ontspannen.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Casa Blanca

Casa Blanca is een luxe 4-sterrenhotel en van alle gemakken voorzien om optimaal te kunnen ontspannen.

Ligging

Casa & Blanca ligt direct aan het prive strand en op ongeveer 200 meter van het centrum van Icmeler. Het gezellige centrum van Marmaris ligt op ca. 8 kilometer. Op korte afstand van het hotel vindt u het openbaar vervoer.

Faciliteiten

Casa & Blanca is een Adult Only hotel, minimale leeftijd van de gasten is 16 jaar. Het hotel beschikt over 40 kamers verdeeld over een gebouw. U treft er een receptie en een lobby met zitjes. In de tuin vindt u het zwembad met heerlijke ligbedden en parasols. Handdoeken worden gratis aangeboden door het hotel. Op het strand staan de ligbedden en parasols ook voor u klaar. Bij het zwembad treft u een buitenlounge. In het buffetrestaurant kunt u genieten van heerlijke maaltijden en uitzicht op zee. Drankjes kunt u verkrijgen bij de poolbar of de loungebar. Verder biedt Casa & Blanca u wifi (gratis) in openbare ruimtes, een internethoek en een doktersservice (beide tegen betaling).

Sport & Ontspanning

Tijdens uw verblijf in Casa & Blanca kunt u gebruikmaken van tafeltennis. Biljart is tegen betaling. U kunt zich tegen betaling ook laten masseren.

Kamer

De standaardkamers van Casa & Blanca zijn modern ingericht en beschikken over airconditioning, huurkluisje, LCD satelliet televisie, minibar (gevuld bij aankomst, daarna tegen betaling), waterkoker en een balkon met zitje. Een badkamer met douche, toilet, fohn en pantoffels. Tegen een toeslag kunt u zeezicht bijboeken.

Verzorging

U verblijft in Casa & Blanca op basis van All Inclusive: ontbijt (07.30-10.00), lunch (12.00-14.00) en diner (19.00-21.00), allen in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (16.00-17.00). Alle door het hotel geselecteerde alcoholische en alcoholvrije drankjes van 09.00 tot 24.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, alle consumpties na 24.00 uur en roomservice.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Casa Blanca 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203