Cle Resort Afbeelding Cle Resort
Cle Resort
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Marmaris

Cle Resort


Cle Resort (voorheen Armar Family), een 4-sterren All Inclusive hotel met een centrale ligging in Marmaris, zwembad met glijbanen en fijne kamers. Wat wilt u nog meer

Hotel o.b.v. Volgens programma



Cle Resort

Cle Resort (voorheen Armar Family), een 4-sterren All Inclusive hotel met een centrale ligging in Marmaris, zwembad met glijbanen en fijne kamers. Wat wilt u nog meer

Ligging

Het hotel ligt op 700 meter van het strand en op ongeveer 1 kilometer van het levendige centrum van Marmaris. Er is een gratis shuttle service naar het strand (hotel Cle Seaside).

Faciliteiten

Cle Resort (voorheen Armar Family) bestaat uit 3 blokken en beschikt over 210 kamers. In het hoofdgebouw vindt u een ruime lobby met zitjes en een receptie. Er is een buffetrestaurant, 2 a la carte restaurants (vooraf reserveren en tegen betaling) en een poolbar. In de tuin liggen maar liefst 3 zwembaden waarvan 1 met glijbanen en 2 aparte kinderbaden. De zwembaden worden omringd door een zonneterras met gratis ligbedjes en parasols. Verder biedt Cle Resort internetmogelijkheden, een doktersservice, diverse winkeltjes en een kapsalon (allen tegen betaling). Voor de kinderen is er een kinderoppas (op aanvraag en tegen betaling), een mini-club, een gameroom en een speeltuin.

Sport & Ontspanning

U kunt in Cle Resort (voorheen Armar Family) gratis gebruikmaken van tafeltennis en fitness. Bowlen, tafelvoetbal, biljart, playstation, videogames zijn tegen betaling. Wilt u even heerlijk relaxen dan kunt u gratis gebruikmaken van de sauna, het binnenzwembad en het Turkse bad. Massages en behandelingen zijn tegen betaling. Verder biedt het hotel een gevarieerd animatieprogramma voor jong en oud.

Uw hotelkamer

De standaardkamers van Cle Resort zijn ruim en voorzien van airconditioning, satelliet televisie, telefoon, minibar en een balkon. Kluisje tegen betaling. Badkamer met bad/douche, toilet en fohn. De familiekamer voor maximaal 4 personen bestaat uit 2 ruimtes en de familiekamer voor minimaal 5 personen en maximaal 6 personen bestaat uit 3 ruimtes.

Verzorging

U verblijft in Cle Resort op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00), allen in buffetvorm. Diverse snacks (12.30-16.00) en koffie/thee en koekjes (14.00-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes tussen 10.00 en 23.00 uur. Tegen betaling: import drank, ijs, verse vruchtensappen, a la carte restaurants en alles na 23.00 uur.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Cle Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203