Hawaii Afbeelding Hawaii
Hawaii
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Marmaris

Hawaii


De ideale vakantiebestemming om te relaxen en plezier te maken. Heerlijk ontspannen in de prachtige tuin van het hotel, of toch het vertier opzoekenen in het centrum van Marmaris dat op ca. 900m ligt.

Hotel o.b.v. Halfpension



Hotel Hawaii

De ideale vakantiebestemming om te relaxen en plezier te maken. Heerlijk ontspannen in de prachtige tuin van het hotel, of toch het vertier opzoekenen in het centrum van Marmaris dat op ca. 900m ligt.

Hawaii Hotel beschikt over verschillende faciliteiten, zoals een lobby met receptie, lift, 1 uur gratis wifi en tegen betaling internethoek, winkeltje, een restaurant in buffetvorm en een a la carte restaurant en 2 bars. Waaronder de Aloha Bar bij het zwembad en de lobby bar. Ook beschikt dit hotel over een prachtig aangelegen tuin en een mooi rond zwembad met apart kindergedeelte. Zonneweide en zonneterras met ligbedden en parasols.

Tegen betaling kan men gebruik maken van verschillende wellness faciliteiten, zoals massages, bubbelbad en hammam behandelingen.

Dit hotel ligt op ca. 800m van het centrum van Marmaris en op ca. 15 m van het strand. Mede door deze redenen is dit hotel geliefd bij zowel jong en oud. Een vakantie die rust en ontspanning combineerd met de bruisende stad Marmaris.

Ligging

Slechts 15 m van het strand en de boulevard, op ca. 900 m van het centrum van Marmaris. In de directe omgeving diverse winkels en restaurant.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een sfeervol ingerichte lobby met receptie, lift, 1 uur gratis wifi per verblijf in de lobby, tegen betaling internethoek, winkeltje, buffetrestaurant, a la carte restaurant en 2 bars, waaronder de Aloha Bar bij het zwembad en de lobby bar. Ook beschikt dit hotel over een prachtig aangelegen tuin en een mooi zwembad met apart kindergedeelte, zonneterras, ligbedden en parasols.

Kamers

Netjes ingericht met airco, tv, huurkluisje en minibar. Badkamer met douche en fohn. Balkon met zitje (max. 2 volw. + 1 kind t/m 12 jaar).

Verzorging

U verblijft in Hawaii op basis van halfpension. Tegen een toeslag kunt u boeken op basis van all inclusive. Ontbijt en diner in buffetvorm.

All inclusive: ontbijt, lunch en diner in buffetvormlokale (alcoholische) drankjes van 10:00-23:00 uurafternoon tea van 16:00-17:00 uurijs van 15:00-16:00 uurmiddernacht soep van 23:30-24:00 uurgebruik van sauna en Turks bad VAN 11:00-15:00 uur (met reservering)



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hawaii 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203