Hotel: Kervansaray Marmaris Afbeelding Hotel: Kervansaray Marmaris
Hotel: Kervansaray Marmaris *****
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Marmaris

Hotel: Kervansaray Marmaris

*****

Midden in een pijnbomenbos ligt het schitterende Kervansaray hotel. Omgeven door prachtige natuur en voorzien van een mooi Spa center vind u ontspanning en rust.

Hotel o.b.v. Logies



Algemeen

Midden in een pijnbomenbos ligt het schitterende Kervansaray hotel. Omgeven door prachtige natuur en voorzien van een mooi Spa center vind u ontspanning en rust. Daar tegenover bied het animatieteam en de vele faciliteiten ook tijd voor plezier. De vele lekkere drankjes en snacks zorgen ervoor dat u niks te kort komt. Dit hotel is ook zeer geschikt voor families met kinderen, door de aanwezige glijbanen en speelplaats. Hotel Kervansaray laat u genieten en zorgt voor een onvergetelijke vakantie!

Ligging

Het hotel ligt ca 96 km van het vliegveld van Dalaman. Het centrum van Marmaris ligt op ca 2,5km van het hotel. Op een kleine afstand van ca 1,5 km ligt het strand. U kunt makkelijk vanaf het hotel te voet naar zowel centrum als strand, maar het hotel bied ook vervoer naar beide plaatsen.

Faciliteiten

Het hotel heeft een groot zwembad met glijbanen, twee kinderzwembaden waarvan een binnen en een binnenzwembad. Er zijn 2 restaurants; grote restaurant en restaurant bij de bar. Meerdere bars en snack bars zowel binnen als bij het zwembad. Er zijn diverse sport mogelijkheden, zoals tennis en minigolf. Verder is er een receptie, kinderspeelplaats, televisie kamer, vele winkeltjes, roomservice, vergader ruimte, een wasserette, draadloos internet en voorzieningen voor gehandicapten.

Kamers

Een standaard 2-persoonskamer is mooi afgewerkt ingericht. De kamer is voorzien van een 2-persoonsbed of twee 2-persoonsbedden. De kamer is voorzien van een balkon en een airconditioner. Verder is er ook een televisie, minibar, telefoon en kluis. De badkamer beschikt over een douche, wc en haardroger.

Verzorging



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel: Kervansaray Marmaris 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203