Ideal Panorama Afbeelding Ideal Panorama
Ideal Panorama ****
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Marmaris

Ideal Panorama

****

Halici Semera Holiday Village is als een dorpje gebouwd met diverse gebouwtjes verspreid over het complex. Vanaf vrij wel het gehele complex heeft u een schitterend uitzicht op Marmaris en de zee.

Aparthotel o.b.v. All Inclusive



Halici Semera

Halici Semera Holiday Village is als een dorpje gebouwd met diverse gebouwtjes verspreid over het complex. Vanaf vrij wel het gehele complex heeft u een schitterend uitzicht op Marmaris en de zee.

Ligging

Halici Semera ligt op 500 meter van het strand (via een hellende weg) en op 2 kilometer van het oude centrum. Het complex is tegen een heuvel opgebouwd en kent niveauverschillen.

Faciliteiten

Dit vakantiedorp telt 186 kamers verdeeld over meerdere gebouwtjes. Receptie met kluisjes tegen betaling. Een lift overbrugd een gedeelte van de niveauverschillen. Er is een restaurant en een bar voor uw maaltijden en drankjes. Er zijn 2 zwembaden en beide hebben een apart kinderbad. Rondom de baden staan de ligbedjes en parasols voor u klaar. Tot slot vindt u in Halici Semera winkeltje, wasserette, internetfaciliteiten en een dokterservice.

Sport & Ontspanning

Halici Semera biedt u tafeltennis en een tennisbaan tegen betaling. Circa 3 keer per week is er avondanimatie.

Kamers

De standaardkamers van Halici Semera zijn eenvoudig maar verzorgd ingericht met individuele airconditioning, satelliet tv, minibar (leeg) en een balkon. Badkamer met douche, toilet en fohn. De familiekamers liggen in het voormalige appartementengedeelte en bestaan uit 2 ruimtes.

Verzorging

All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-13.30), diner (19.00-21.00), allen in buffetvorm. Snacks (14.00-16.00), koffie/thee met koekjes (16.30-17.30). Lokale alcoholische en non alcoholische drankjes tussen 10.00 en 23.00 uur. Tegen betaling: ijs, verse vruchtensappen, import drank, alles na 23.00 uur en niet genoemde drankjes.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Ideal Panorama 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203