Ideal Prime Beach Afbeelding Ideal Prime Beach
Ideal Prime Beach *****
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Marmaris

Ideal Prime Beach

*****

Ideal Prime Beach is een van onze bestsellers aan de mooie Egeische kust in de oergezellige badplaats Marmaris. Dit heerlijke resort met een keur aan faciliteiten, verzorgde kamers en heerlijk eten is echt iets voor u! Waan u in luxe in dit nog in 2011 gerenoveerde hotel. Hier kunt u echt genieten van een onbezorgde vakantie.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Ideal Prime Beach

Ideal Prime Beach is een van onze bestsellers aan de mooie Egeische kust in de oergezellige badplaats Marmaris. Dit heerlijke resort met een keur aan faciliteiten, verzorgde kamers en heerlijk eten is echt iets voor u! Waan u in luxe in dit nog in 2011 gerenoveerde hotel. Hier kunt u echt genieten van een onbezorgde vakantie.

Ligging

Ideal Prime Beach ligt direct aan het strand. Het gezellige centrum en de haven van Marmaris liggen op 2,5 kilometer afstand. Vanaf het hotel rijdt er elke 5 minuten een pendelbus naar het stadscentrum.

Faciliteiten

Ideal Prime Beach beschikt over 632 kamers verdeeld over 4 gebouwen en is voorzien van een receptie, 6 liften, ruime lobby met zitjes en bar. U heeft de keuze uit diverse gerechten welke worden gepresenteerd in het buffetrestaurant en kunt u heerlijk dineren in het a la carte restaurant. Voor een verfrissend drankje kunt u terecht in een van de vele bars. In de tuin vindt u 2 zwembaden waarvan een met 3 glijbanen en een apart kinderbad. Op het zonneterras zijn de ligstoelen, matrassen, parasols en badhanddoekenservice inclusief. Gratis wifi in de lobby. Verder biedt het hotel u winkeltjes, doktersservice en een wasserette.

Sport & Ontspanning

Ideal Prime Beach biedt u op sportief gebied ook voldoende mogelijkheden; fitness, aerobics, aqua gym, beachvolley, tafeltennis, dart en biljart. Voor uw ontspanning kunt u gratis gebruik maken van het binnenbad en de fitness ruimte. De sauna en het Turkse bad zijn tussen 10.00-17.00 uur gratis. Massage en behandelingen zijn tegen betaling. Een gevarieerd animatieprogramma met o.a. show, sport en spel.

Uw hotelkamer

De standaardkamers van Ideal Prime Beach zijn stijlvol ingericht en voorzien van airconditioning (individueel regelbaar), LCD satelliet TV, telefoon, minibar (gevuld met water en frisdrank bij aankomst) en kluisje. De badkamer beschikt over een douche, toilet en fohn. Alle kamers hebben een balkon of terras. De familiekamers hebben dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, maar bestaan uit 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en een leefruimte met bank. Kamers met zeezicht kennen een toeslag. Tevens zijn er quadkamers met zeezicht. Dit is een standaardkamer met 2 extra bedden. Het is niet mogelijk om een babybedje te plaatsen in de quadkamers.

Verzorging

U verblijft op basis van Ultra All Inclusive in Ideal Prime Beach; ontbijt (07.30-09.30), laat ontbijt (09.30-10.30), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00), allen in buffetvorm. Snacks (12.00-16.00), koffie/thee en koekjes (14.00-18.00). Alle beschikbare lokale (non) alcoholische dranken en een aantal import drankjes tussen 10.00-24.00 uur. Diner in het a la carte restaurant (1x per verblijf, vooraf reserveren). Tegen betaling: drankjes in de discotheek en de nachtclub na 24.00 uur, verse vruchtensappen, flessen drinken, import drankjes en na 24.00 uur alle consumpties



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Ideal Prime Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203