Marbella Afbeelding Marbella
Marbella ****
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Marmaris

Marbella

****

Het Marbella Hotel is een keurig 4-sterren hotel slechts door de boulevard gescheiden van het strand. Wandel naar het bruisende centrum van Marmaris of relax bij het zwembad waar u een mooi uitzicht heeft op zee. Marbella Hotel is een absolute aanrader!

Hotel o.b.v. Halfpension



Het Marbella Hotel is een keurig 4-sterren hotel slechts door de boulevard gescheiden van het strand. Wandel naar het bruisende centrum van Marmaris of relax bij het zwembad waar u een mooi uitzicht heeft op zee. Marbella Hotel is een absolute aanrader!

Ligging: Marbella Hotel in Marmaris

Het hotel is slechts door de boulevard gescheiden van het strand. Het centrum van Marmaris is gelegen op ca. 2 km. In de directe omgeving vindt u diverse winkels, bars en restaurants.

Faciliteiten: Marbella Hotel

Marbella Hotel beschikt over 84 kamers onderverdeeld in 4 verdiepingen. Er is een 24-uurs receptie met lobby en lift. Marbella Hotel beschikt over een buffetrestaurant met buitenterras waar u uw maaltijden kunt nuttigen. Snacks zijn hier tevens verkrijgbaar en voor een drankje kunt u terecht in de lobbybar of pool-/snackbar. Het buitenzwembad met een apart kinderbadje heeft een mooi uitzicht op zee. De ligbedden en parasols zijn bij het zwembad en op het strand gratis te gebruiken. Badhanddoekenservice tegen borg verkrijgbaar. Verder treft u in Marbella Hotel een tv hoek. Wifi in de openbare ruimtes beschikbaar (gratis).

Uw hotelkamer:

De standaard kamers van Marbella Hotel (max. 2 volw. 2 kinderen) zijn voorzien van individuele airconditioning, satelliet televisie, telefoon, waterkoker, minibar, kluisje (tegen betaling) en balkon of terras met zitje. Badkamer met bad/douche, toilet en fohn. Tegen een toeslag zijn er zeezichtkamers boekbaar.

Verzorging: Marbella Hotel

U verblijft in Marbella Hotel op basis van logies en ontbijt. Tegen een toeslag kunt u halfpension bijboeken. Ontbijt (07.00-10.00) en diner (19.30-22.00) in buffetvorm.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Marbella 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203