Sun Bay Afbeelding Sun Bay
Sun Bay
Bestemming: Lycische- en Egeische Kust - Marmaris

Sun Bay


Hotel Sun Bay ligt op ongeveer 100 meter van het strand en op ongeveer 2 kilometer van het levendige centrum van Marmaris.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Ligging Hotel Sun Bay ligt op ongeveer 100 meter van het strand en op ongeveer 2 kilometer van het levendige centrum van Marmaris. Het openbaar vervoer treft u op korte afstand van het hotel.

Faciliteiten: Hotel Sun Bay telt 95 kamers verdeeld over een gebouw met 7 verdiepingen. U treft er een lobby met zitjes, een receptie en 2 liften. Buiten treft u een prachtige groene tuin en een zwembad met een apart kinderbad. Rondom het zwembad staan de ligbedden en parasols voor u klaar. In het buffetrestaurant worden heerlijke gerechten geserveerd. Drankjes zijn verkrijgbaar bij de diverse bars. Verder biedt Sun Bay u een winkeltje, een kapper, doktersservice, fotograaf en wasserette. In de lobby kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

Uw hotelkamer: De standaardkamers in Sun Bay zijn ruim en netjes ingericht en beschikken over airconditioning, kluisje, satelliet televisie, minibar, telefoon en een balkon met zitje. Een badkamer met bad of douche, toilet en fohn. Voor gezinnen zijn er quadkamers, een standaardkamer met extra bedden.

Sport & Ontspanning: U kunt tijdens uw verblijf in Sun Bay gratis gebruikmaken van tafeltennis en de fitnessruimte (gratis van 09.00-17.00 uur, hierna tegen betaling). Biljart en watersporten aan het strand zijn tegen betaling. In het Spa Center kunt u gratis gebruikmaken van de sauna (tussen 15.00-17.00 uur) en het Turks bad (tussen 09.00-17.00 uur). Massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt 6 dagen in de week een animatieprogramma.

Verzorging: U verblijft in hotel Sun Bay op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.30), allen in buffetvorm. Diverse snacks (14.30-15.30), koffie/thee en koekjes (16.30-17.30) en nachtsnack (23.00-23.30). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.30 uur. Tegen betaling: import drankjes, Turkse koffie, verse vruchtensappen, ijs en alle consumpties na 23.30 uur.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sun Bay 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203