Individuele Rondreis Turkije 14 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Turkije 14 dagen
Individuele Rondreis Turkije 14 dagen
Bestemming: Rondreizen Turkije - Rondreizen

Individuele Rondreis Turkije 14 dagen




Dag 1: Istanbul


Zaterdag. Welkom in Turkije, inclusief aankomst transfer naar ons hotel.


Dag 2: The Blue Mosque & Topkapi Palace


Istanbul. Vanmorgen genieten we van een rondleiding door de oude stad van Istanbul. Onze tour inclusief de Blauwe Moskee, het ruïneuze Hippodroom en het Hagia Sofia Museum.


Dag 3: Gallipoli - WO1-slagvelden


Istanbul - Gallipoli. Vandaag verkennen we ANZAC Cove en de vele gedenktekens verspreid over de slagvelden van WO 1, zoals ANZAC Cove, Lone Pine Memorial en begraafplaats, Chunuk Bair Memorial en meer.


Dag 4: Troy & Coastal Kusadasi


Gallipoli - Kusadasi. Als we naar het zuiden gaan, genieten we van een rondleiding door Troje en gaan we verder naar het oude Pergamum voordat we een lokaal tapijt imporium bezoeken.


Dag 5: Ancient Ephesus & Greek Sirince


Vandaag genieten we van een rondleiding door de legendarische Romeinse ruïnes van Efeze. Zorg ervoor dat u de beroemde bibliotheek van Celcus, het gymnasium van Vedius en het stadion ziet.


Dag 6: Cotton Castles of Pamukkale


Kusadasi - Pamukkale. Kronkelend door de uitgestrekte vlaktes komen we aan bij de warmwaterbronnen van Pamakkule. Er zal tijd zijn om met onze voeten te peddelen terwijl we over de terrassen lopen voordat we een lederen modehuis bezoeken.


Dag 7: Turtle Beach & Fethiye


Pamukkale - Koycegiz - Fethiye. Aangekomen bij Koycegiz beginnen we aan een boottocht naar Turtle Beach en smoren we onszelf in de modder in het plaatselijke modderbad. Ga verder naar Fethiye waar we de komende twee nachten zullen doorbrengen.


Dag 8: Kayakoy & Oludeniz


Fethiye - Kayakoy Grieks dorp - Oludeniz - Fethiye. Na het ontbijt verkennen we het schilderachtige Griekse dorp Kayakoy. Vanmiddag rijden we naar Oludeniz, waar je de kans krijgt om te zwemmen in de prachtige Blue Lagoon.

Dag 9: Saklikent Gorge


Fethiye - Antalya. Vandaag bezoeken we de prachtige Saklikent-kloof, de langste en diepste kloof van Turkije. We banen ons een weg door het Touros-gebergte en komen aan in Antalya, waar we onderweg de Duden-watervallen bezoeken.


Dag 10: Wervelende derwisjen


Antalya - Cappadocië. Vroeg in de ochtend vertrek naar Konya, onderweg bezoeken we het oude theater van Aspendos. In Konya bezoeken we het klooster van de wervelende derwisjen van Mevlana en het mausoleum van Mevlana Celaleddin Rumi.


Dag 11: Boeiende Cappadocië


Vandaag toeren we door de prachtige regio Cappadocië - hoogtepunten van vandaag zijn onder meer de Goreme-vallei die op de Werelderfgoedlijst staat om uitgehouwen Byzantijnse kerken en kapellen te zien, Kaymaki Underground City en Uchisar Castle. Stop aan de rand van Goreme Village om Pigeon Valley te zien, waar eeuwenoude duiventillen zijn uitgehouwen in de omliggende kliffen.


Dag 12: Safranbolu - Ottomaanse royalty


Cappadocië - Safranbolu. Kies voor een hete luchtballon vlucht in de vroege ochtend (lokaal geboekt). Vandaag gaan we naar de stad Safranbolu, die op de Werelderfgoedlijst staat.


Dag 13: The Grand Bazaar


Safranbolu - Istanbul. Vanmorgen beginnen we aan een wandeltocht door de oude stad voordat we terugkeren naar Istanbul met een middagbezoek aan de Grand Bazaar.


Dag 14: Istanbul

Vrijdag. Zeg maar dag tegen onze nieuwe vrienden en onze tour eindigt na het ontbijt. Vertrek Transfers worden om 9.00 uur en 13.00 uur aangeboden aan de luchthaven van Istanbul.



Individuele Rondreis Turkije 14 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203