Individuele Rondreis Turkije 7 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Turkije 7 dagen
Individuele Rondreis Turkije 7 dagen
Bestemming: Rondreizen Turkije - Rondreizen

Individuele Rondreis Turkije 7 dagen




Dag 1 - maandag - Gallipoli Battlefields


Vertrek in de vroege ochtend vanuit Istanbul naar het Gallipoli Gallipoli-schiereiland, een van de meest emotioneel ontroerende plaatsen in Turkije. Hier bezoeken we de WO1-slagvelden van Gallipoli, waaronder de Lone Pine en Chunuk Bair Memorials, ANZAC Cove, Johnston's Jolly, The Nek en originele loopgraven en tunnels.

Overnachting Çanakkale - Special Class - Diner


Dag 2 - dinsdag - Troje, Akropolis van Pergamum


Stap vanmorgen terug in de tijd terwijl we Troy bezoeken, de thuisbasis van het beroemde Trojaanse paard, en vervolgens de prachtige acropolis van Pergamum verkennen. De indrukwekkende tempels en bibliotheek maakten Pergamum in die tijd tot een beroemd cultureel en politiek centrum.

Overnachting Kuşadası - Boutique - ontbijt, diner



Dag 3 - woensdag - Ephesus, Kusadasi


Ga op in de geschiedenis van vandaag met een rondleiding door Efeze en een bezoek aan de plaats van de Tempel van Artemis. Voel de mystieke sfeer van de oude stad en het theater voordat je doorgaat naar het voormalige Griekse dorp Sirince, beroemd om zijn fruitwijnen. Tapijtweven heeft een lange traditie in Turkije en bij het tapijtdorp leren we hoe de tapijten met de hand worden gemaakt en wat hun waarde bepaalt.

Kuşadası - Overnachting - Boutique - Ontbijt,


Dag 4 - donderdag - Pamukkale, Hierapolis


Vanmorgen zullen we genieten van een vertoning van lokaal handgemaakte lederwaren voordat we naar de prachtige witte calcium terrassen gaan, bekend als travertijnen, in Pamukkale, waar we ook de oude stad Hierapolis verkennen. Neem een ​​duik tussen oude zuilen in de warmwaterbronnen die in de Romeinse tijd werden gebruikt vanwege hun therapeutische krachten.

Overnachting Pamukkale - 4 sterren - ontbijt, diner


Dag 5 - vrijdag - Silk Road, Konya


Vandaag reizen we langs de oude zijderoute en bezoeken onderweg de Sultanhani Caravansary en het Mevlana-museum in Konya. Mis vanavond de optionele traditionele Turkse folklore-avond niet!

Overnachting in Cappadocië - Boutique - ontbijt, diner


Dag 6 - zaterdag - Cappadocië, Goreme, Underground City

Bewonder het maanlandschap van Cappadocië door het openluchtmuseum Goreme Valley, de sprookjesachtige schoorstenen en verken de vele niveaus van een ondergrondse stad.

Overnachting in Cappadocië - Boutique - ontbijt, diner


Dag 7 - zondag - Ankara


Vroeg in de ochtend vertrek naar de hoofdstad van het land, Ankara, waar we Anitkabir bezoeken, het mausoleum van de beroemde Mustafa Kemal Ataturk, voordat we terugkeren naar Istanbul. Onze tour eindigt met de aankomst in Istanbul om ongeveer 19.00 uur. - Ontbijt



Individuele Rondreis Turkije 7 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203