Individuele Rondreis Turkije 7 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Turkije 7 dagen
Individuele Rondreis Turkije 7 dagen
Bestemming: Rondreizen Turkije - Rondreizen

Individuele Rondreis Turkije 7 dagen




Dag 1

Istanbul

Aankomst op de luchthaven van Istanbul, waar u wordt opgewacht door onze vertegenwoordiger en naar uw hotel wordt gebracht. Breng de rest van de dag op uw gemak door.

Overnachting: Istanbul


Dag 2

Old City bezienswaardigheden

Vanmorgen vertrekt u voor een stadstour van een hele dag, bezoekt u de prachtige Sint-Sofiabasiliek die oorspronkelijk door Constantijn de Grote is gebouwd. We vervolgen onze bezoeken met de fascinerende en indrukwekkende Blauwe Moskee, beroemd om zijn zes minaretten, zijn prachtige blauwe Iznik-tegels, unieke architectuur en marmeren traliewerk. Bezoek dan het Byzantijnse Hippodrome waar wagenrennen en competitieve atletiekevenementen plaatsvonden. Tenslotte bezoeken we de beroemde uitgestrekte en bruisende Grand Bazaar

Overnachting: Istanbul


Dag 3

Safranbolu

Istanbul - Safranbolu. Na het ontbijt rijdt u naar Safranbolu. Safranbolu is een stad met een glorieuze verzameling oude Ottomaanse huizen, met een rijke verzameling kunstwerken die het traditionele Turkse leven en de cultuur vertegenwoordigen. De rijke geschiedenis en het succes bij het behoud van de stad hebben de stad op de Werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst. De stad is het meest bekend om zijn oude Turkse huizen en trekt meer aandacht, vooral omdat deze 19e-eeuwse huizen geleidelijk uit andere delen van Turkije verdwijnen. Maak een wandeling door de oude smalle geplaveide straatjes en bekijk enkele van de traditionele ambachten en ambachten die nog steeds worden beoefend.

Overnachting: Safranbolu Ontbijt diner

 

Dag 4

Sinop

Safranbolu - Sinop. We verlaten Safranbolu en rijden naar Sinop, waar we onderweg de oude graven in Boybat bezoeken. Aangekomen bij Sinop bewonderen we de adembenemende uitzichten die worden aangeboden vanaf Sinop Castle en bezoeken we de prachtige Sinop-fjorden, de enige unieke formatie van deze soort in Turkije. De laatste stop van de dag is bij de Alaadin-moskee, gebouwd in 1214 na de verovering van Sinop tijdens de Selcuklu-periode.

Overnachting: Sinop Ontbijt diner

Dag 5

Samsun

Na het ontbijt reis je naar Samsun en stop je onderweg om Gerze, een schilderachtig vissersdorpje, te bezoeken. Je laatste stop vandaag is het historische Samsun (voorheen bekend onder de Griekse naam Amisos), een fascinerende stad met mythen en legendes, die het land van de Amazones werd genoemd.

Overnachting: Samsun Ontbijt diner

 

Dag 6

Trabzon

Het is vroeg in de ochtend vertrek naar Trabzon langs de prachtige kust van de Zwarte Zee. Bezoek vandaag de buitenkant van het spectaculaire 1600 jaar oude Sumela-klooster, dramatisch gelegen op een steile rotswand met een prachtig uitzicht op de omliggende bossen.

Overnachting: Corum Ontbijt diner

 

Dag 7

Trabzon

Je avontuur aan de Zwarte Zee eindigt vandaag na het ontbijt. Transfer naar de luchthaven van Trabzon voor uw verdere vlucht.

Ontbijt

 



Individuele Rondreis Turkije 7 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203