Aurora Afbeelding Aurora
Aurora
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Aurora


Ligging

Het hotel heeft een centrale ligging, ca. 1000 m van Alanya stad centrum en ca. 250 meter van het openbare fijne kiezel/zandstrand met eigen gedeelte. Op het strand zijn de ligstoelen, matrassen en parasols tegen betaling verkrijgbaar. De afstand naar de luchthaven van Antalya is ongeveer 120 km.

Faciliteiten

Het kleine hotel bestaat uit een gebouw van zes verdiepingen en heeft 30 kamers. Verder zijn aanwezig kleine lobby met receptie, huurkluisjes en tv-hoek, restaurant met buitenterras, a la carte mogelijkheid (tegen betaling), poolbar, 1 lift, een kleine zwembad met apart kinderbad. Bij het zwembad zijn ligstoelen en parasols gratis.

Kamers

De kamers zijn klein en doelmatig ingericht met tapijt, twee eenpersoonbedden, (extrabed is mogelijk, kamer wordt kleiner), sat-tv, venster airconditioning, telefoon, badkamer/wc met douche, haardroger en balkon.

Verzorging

HB in buffetvormAll inclusive: ontbijt, lunch en diner buffet. Gedurende de dag snacks, koffie en gebak. Alle lokale alcoholische dranken en frisdranken in de geopende bars open tussen10.00 -24: 00 inbegrepen, op het strand tot 18:00

Sport & Wellness

Op het strand worden verschillende watersport mogelijkheden aangeboden door prive-exploitanten.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Aurora 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203