Beach Club Doganay Hotel Afbeelding Beach Club Doganay Hotel
Beach Club Doganay Hotel *****
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Beach Club Doganay Hotel

*****

Zoekt u een vijf sterren hotel die van alle gemakken is voorzien maar u wilt niet te veel betalen, dan is dit de juiste keuze. Beach Club Doganay (gerenoveerd in 2010) biedt voor de kids en ouders veel ontspanning en vertier, zoals een eigen strand, een zwembad en voor de kinderen leuke glijbanen. Boek Beach Club Doganay en u zult een heerlijke vakantie beleven!

Hotel o.b.v. All Inclusive



Beach Club Doganay

Beach Club Doganay is een vrij grote, nabij het strand gelegen all-inclusive accommodatie, bestaande uit 2 dicht bij elkaar gelegen gebouwen met modern, verzorgd ingerichte kamers. In het hoofdgebouw is een zeer ruime, heldere lounge met 3 panoramaliften, fraaie zithoeken met elk een aparte tv en een met lichteffecten nagebootste sterrenhemel. Via een voetgangerstunnel onder de verkeersweg kunnen gasten het strand bereiken, waar een houten pier in zee is. Er zijn verder diverse faciliteiten, waaronder een restaurant op het strand, diverse bars en zowel een binnenzwembad als buitenzwembaden.

Ligging: Beach Club Doganay in Alanya

Beach Club Doganay is direct aan het strand (bereikbaar via een tunnel) en op ongeveer 7 kilometer van het centrum van Alanya gelegen. Het hotel biedt een gratis shuttle service aan naar Alanya.

Faciliteiten: Beach Club Doganay

De faciliteiten van Beach Club Doganay zijn geschikt voor jong en oud. Het hotel beschikt over 373 kamers en is voorzien van een lift, receptie en lobby met zitje. Er zijn 3 binnen- en buitenrestaurants, 3 bars (waaronder beach- en poolbar), een buitenzwembad met apart kinderbad, een Aquapark met waterglijbanen (op vaste tijden geopend) en binnenzwembad. De ligbedden, parasols en matrasjes zijn gratis bij het zwembad en het strand. Handdoekenservice is tegen betaling. Verder biedt het hotel een disco, internetcafe (tegen betaling), conferentieruimte, winkels, kapsalon en dokterservice.

Kamers Beach Club Doganay

De kamers van Beach Club Doganay zijn voorzien van kluisje, telefoon, televisie, minibar (frisdranken zijn inbegrepen) en airconditioning (centraal geregeld, op vaste tijden). Een badkamer met bad of douche, toilet en fohn. Alle kamers hebben een balkon met zeezicht.

Sport & Ontspanning Beach Club Doganay

Tijdens uw verblijf in Beach Club Doganay kunt u ook op sportief gebied van alles doen. Zo kunt u gratis gebruik maken van tennis (verlichting tegen betaling), fitness, voetbal, volleybal, waterpolo en aerobics. Biljart en watersporten aan het strand zijn tegen betaling. Ontspannen kunt u in het Turks bad en sauna (beide gratis). Wilt u naast het ontspannen genieten van een heerlijke massage of een andere beautybehandeling dan kunt u tegen betaling terecht in het Beautycenter van Beach Club Doganay. Het professionele animatieteam organiseert dagelijks (o.a. bij het zwembad) activiteiten voor jong en oud.

Verzorging Zomer: Beach Club Doganay

U verblijft in Beach Club Doganay op basis van Ultra All Inclusive; ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-21.00) allen in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (11.00-17.00), snacks (11.00-17.00) en middernachtsoep (23.00-24.00). Alle lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en enkele importdrankjes 24 uur per dag. Drankjes in de disco van 24.00 tot 03.00 uur. Diner in een van de a la carte restaurants is 1 keer per verblijf mogelijk, reservering vooraf is wel vereist.

Ervaringen van klanten

  • Het eten is erg goed, veel variatie en voldoende van alles aanwezig
  • Personeel werkt keihard
  • De zwembaden zijn zeer schoon en worden dagelijks gereinigd

LET OP:

In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Beach Club Doganay Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203