Blue Diamond Alya Afbeelding Blue Diamond Alya
Blue Diamond Alya ****
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Blue Diamond Alya

****

Blue Diamons Alya is een gezellig en verzorgd kleinschalig 4-sterren hotel waar het u aan niets zal ontbreken. Het hotel is slechts door een weg gescheiden van het strand. Bovendien is het exclusief bij Neckermann te boeken.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Hotel Blue Diamond Alya

Blue Diamons Alya is een gezellig en verzorgd kleinschalig 4-sterren hotel waar het u aan niets zal ontbreken. Het hotel is slechts door een weg gescheiden van het strand. Bovendien is het exclusief bij Neckermann te boeken.

Ligging:

Slechts gescheiden van het strand door een weg (te bereiken via een voetgangerstunnel) en op ca. 2 km van het centrum. In de directe omgeving winkeltjes, bars en restaurants.

Faciliteiten:

Lobby met receptie, liften, minimarkt, tv-ruimte, tegen betaling internethoek, lobbybar, beachbar en poolbar, snackrestaurant en buffetrestaurant. 2 Zwembaden, waarvan 1 met 2 glijbanen, zonneterras en strand met ligbedden, matrasjes, parasols en badhanddoekservice.

Sport & Ontspanning:

Tafeltennis, fitness en beachvolleybal. Tegen betaling biljart. Wellnesscenter met tegen betaling sauna, Turks bad en massage.

Kinderen:

Apart kinderbad.

Kamer:

Netjes ingericht met airco, tv, minibar, huurkluisje en internetaansluiting. Badkamer met bad met douche en fohn. Balkon met zitje (1A/2A/3A).

Voordeelkamer:

Als kamer, echter kleiner en nog voordeliger geprijsd (2S/3S).

Familiekamer:

2-4 pers. Als kamer, echter ruimer (max. 3 volw. + 1 kind t/m 11 jaar) (2F/3F)

Verzorging:

All inclusive.

All inclusive ontbijt, lunch en diner in buffetvorm lokale (alcoholische) drankjes van 10:00-24:00 uur snacks van 11:00-17:00 uur en van 23:30-24:00 uur afternoon tea van 17:00-18:00 uur minibar dagelijks gevuld met water

Bijzonderheden

Let op: U kunt deze accommodatie in Alanya aanvliegen via de luchthavens Antalya (AYT) en de nieuwe luchthaven Alanya, Gazipasa (GZP). De voordelen van luchthaven Alanya, Gazipasa zijn: u vliegt gegarandeerd met Transavia, een snellere afhandeling bij aankomst op de luchthaven van Alanya, Gazipasa (GZP) en een kortere transfertijd naar uw hotel. Op Antalya (AYT) kunt u elke dag aanvliegen en naar de luchthaven van Alanya, Gazipasa (GZP) op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Blue Diamond Alya 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203