Ganita Holiday Club Afbeelding Ganita Holiday Club
Ganita Holiday Club
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Ganita Holiday Club


Hotel Ganita Holiday Club & Resort

Het mediterrane Ganita Holiday Village hotel is een comfortabel 4-sterren hotel wat met name populair is bij gezinnen met kinderen. Het personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam. De kamers zijn netjes ingericht en worden goed schoon gehouden.

Het hotel heeft een gevarieerd faciliteitenaanbod waaronder het buitenzwembad en wellnesscenter met Turks bad en sauna. Wandelen kunt u gezellig in de tuin of sportief bezig zijn met een potje tennis.

Eten en drinken is een waar genot in dit hotel. Het staat bekend om haar goede en zeer gevarieerde buffetmaaltijden die elke dag weer met zorg bereid zijn. Voor de visliefhebber is er een goed a la carte restaurant en aan de bar kunt u een lekkere cocktail bestellen.

Ook voor kinderen is er volop vertier. Het animatieteam is erg enthousiast en probeert elke dag weer onvergetelijk te maken door leuke spelletjes en activiteiten te organiseren.

Ganita Holiday Club ligt in het kleine en knusse vakantiedorp Okurcalar welke zich tussen de 2 grote toeristische steden Side (30 km) en Alanya (32 km) bevindt. Aan het zwembad is het heerlijk vertoeven en het prachtige zandstrand bevind zich pal voor de deur.

Ligging

Rustig gelegen, direct aan het zand-/kiezelstrand en op ca. 2,5 km van het centrum van de wijk Karaburun.

Faciliteiten

Het hotel bestaat uit het resort gedeelte met de kamers en het club gedeelte met familiekamers, Het resort beschikt over een lobby met receptie, liften, winkeltjes, minimarkt, kapper, tv-ruimte, gratis wifi in de lobby en zwembad, 5 bars, waaronder een poolbar, beachbar, snackbar, buffetrestaurant met terras en een a la carte restaurant (vis, van 1.6 t/m 30.9) en disco. In de prachtige tuin het hotel vindt u maar liefst 5 zwembaden, waarvan 1 met 5 glijbanen, zonneterras en strand met ligbedden, matrasjes, parasols en badhanddoekservice.

Sport & Ontspanning

Fitness, aerobics, aquarobics, jeu de boules, tafeltennis en volleybal. Tegen betaling biljart en diverse watersporten aan het strand waaronder surfen, zeilen en bananariding. Dagelijks animatieprogramma met vele activiteiten voor jong en oud. In het wellnesscenter kunt u heerlijk ontspannen in het stoombad, sauna en Turks bad. Tegen betaling kunt u genieten van een heerlijke massage en diverse schoonheidsbehandelingen.

Kinderen

Voor de kinderen zijn er een apart kinderbad, speeltuin en leuke miniclub voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Exclusief bij Neckermann gratis babypakket bestaande uit babybed, flessenwarmer en kinderstoel. Wilt u dit babypakket bijboeken neem dan contact op met ons callcenter.

Kamers

Verzorgd ingericht met airco, tv, minibar en huurkluisje. Badkamer met bad of douche en fohn. Balkon met zitje.

Verzorging

U verblijft hier op basis van all inclusive.

All inclusive ontbijt, lunch en diner in buffetvormlaat ontbijt 10:00-10:301 x per verblijf diner in a la carte restaurant (met reservering)lokale (alcoholische) drankjes van 10:00-24:00 uur (niet in disco)snacks van 12:00-16:00 uur en van 24:00-01:00 uurminibar dagelijks bijgevuld met frisdrank





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Ganita Holiday Club 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203