Hotel Cleopatra Sultans Dream Afbeelding Hotel Cleopatra Sultans Dream
Hotel Cleopatra Sultans Dream ***
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Hotel Cleopatra Sultans Dream

***

Cleopatra Sultan's Dream is een heerlijke uitvalsbasis in Alanya. Verblijf op korte afstand van het centrum en het strand en geniet van een heerlijke zon, zee en strandvakantie in Turkije!

Ligging: Cleopatra Sultan's Dream in Alanya

Cleopatra Sultan's Dream is gelegen op ca. 1 kilometer van het centrum Alanya. Op ca. 200 meter afstand vindt u een centrum met winkeltjes, bars en restaurants. Op ca. 250 meter afstand vindt u het schitterende Kleopatra strand.

Faciliteiten: Cleopatra Sultan's Dream

Cleopatra Sultan's Dream is een kleinschalig complex dat beschikt over 35 kamers. Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie met lobby en zitgedeelte, een tv-hoek, lift en een games room. In het a la carte restaurant kunt u genieten van heerlijke Turkse gerechten en in de pool- en beachbar kunt u terecht voor een hapje en drankje. Buiten vindt u het zwembad met kinderbad dat wordt omringd door ligbedden en parasols (gratis bij het zwembad, tegen betaling op het strand). Wifi in de openbare ruimtes beschikbaar (tegen betaling).

Uw hotelkamer/appartement:

De nette standaard kamers (1-3 personen) van Cleopatra Sultan's Dream beschikken over een balkon, badkamer met douche, toilet en fohn, een satelliet televisie, telefoon, airconditioning en een kluisje (tegen betaling). Bij de receptie kunt u een babybedje opvragen. De 2-kamerappartementen zijn geschikt voor 2-4 personen en beschikken over een woonkamer met keukentje en een aparte slaapkamer. De overige voorzieningen zijn hetzelfde als die van de standaard kamers.

Sport & Ontspanning:

In de games room Cleopatra Sultan's Dream kunt u diverse spelletjes spelen waaronder biljart, tafeltennis en darts. Op het strand Cleopatra Beach kunt u terecht voor diverse watersporten (tegen betaling).

Verzorging: Cleopatra Sultan's Dream

U verblijft in Cleopatra Sultan's Dream op basis van logies. Het is mogelijk om tegen betaling logies en ontbijt bij te boeken. In de standaard kamers verblijft op uitsluitend op basis van logies en ontbijt.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Hotel Cleopatra Sultans Dream 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203