Monart Luna Playa Afbeelding Monart Luna Playa
Monart Luna Playa ***
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Monart Luna Playa

***

Dit hotel heeft alles voor een aangenaam verblijf. U kunt heerlijk ontspannen aan het zwembad, genieten van het All Inclusive concept en als u wilt pootje baden in zee, kan dat direct aan het strand. En dat is nog niet alles, hotel Monart Luna Playa biedt u een prachtig uitzicht over zee of op de bergen. Extra genieten dus!

Hotel o.b.v. All Inclusive



Dit hotel heeft alles voor een aangenaam verblijf. U kunt heerlijk ontspannen aan het zwembad, genieten van het All Inclusive concept en als u wilt pootje baden in zee, kan dat direct aan het strand. En dat is nog niet alles, hotel Monart Luna Playa biedt u een prachtig uitzicht over zee of op de bergen. Extra genieten dus!

Ligging: Monart Luna Playa in Alanya

Op nog geen 30 m verwijderd van het openbare strand vindt u het Monart Luna Playa hotel, gescheiden door een weg. Het gezellige centrum van Alanya ligt ongeveer 4 km verderop.

Faciliteiten:Monart Luna Playa

Monart Luna Playa bestaat uit 1 gebouw met 40 kamers, een receptie waar u een kluisje kunt huren, een lobby en een lift. Er is een sfeervol binnen- en een buitenrestaurant aanwezig en voor drankjes kunt u terecht in de lobbybar de poolbar. Ontspannen kunt u aan het zwembad met apart kindergedeelte. Rondom het zwembad vindt u ligbedden, matrasjes en parasols. Drankjes, ligbedden, parasols en matrassen aan het strand zijn tegen betaling. Verder kunt u gebruik maken van wifi in de lobby en is er een was- en stomerijservice aanwezig.

Uw hotelkamer:

De nette en lichte kamers beschikken over airconditioning (individueel regelbaar), TV met muziekkanaal, telefoon, badkamer met douche, toilet en fohn. Alle kamers hebben uitzicht op het strand, de zee of de bergen. Niet alle kamers hebben een balkon.

Sport & Ontspanning:

U kunt in Monart Luna Playa darten en twee keer per week wordt er een avondshow georganiseerd.

Verzorging: Monart Luna Playa

U verblijft in Monart Luna Playa op basis van All Inclusive; Ontbijt (07.30-09.30), laat ontbijt (09.30-10.30), lunch (12.30-14.00) en diner (19.30-21.30), allen in buffetvorm. Tevens snacks (14.30-16.00), koffie/thee en koekjes (16.00-18.00) en middernachtsoep (23.00-23.30). Alle lokale (alcoholische) dranken van 10.00-23.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: verse vruchtensappen, energie dranken, flessen drank, import drankjes, Turkse koffie en ijs.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Monart Luna Playa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203