Oba Star Afbeelding Oba Star
Oba Star
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Oba Star


Oba Star

Hotel Oba Star in Alanya is een modern ingericht hotel gelegen in de wijk Oba. In dit gezellige centrum vindt u allerlei winkels en restaurants. Ook het centrum van Alanya bereikt u gemakkelijk met de dolmus. Het viersterrenhotel is ideaal voor een gezellige vakantie aan het strand. Met een paar stappen staat u met blote voeten in het zand. Met het ultra all inclusive programma wordt alles voor u verzorgd. U kunt niets anders doen dan genieten van de vakantie. Heerlijk toch

Ligging

Het goed verzorgde Oba Star hotel ligt in de wijk Oba op slechts 2 kilometer afstand van het bruisende Alanya. Het strand is met 60 meter afstand eveneens zeer dichtbij.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over tal van faciliteiten om uw vakantie compleet te maken. Zo heeft u onder meer de beschikking over een binnenzwembad, buitenbad en glijbanen. De prima maaltijden kunt u gebruiken in het restaurant met buitengedeelte. Ook de dorstige mens kan goed aan zijn trekken komen met meerdere bars waaronder een poolbar en een strandbar. Kleine hapjes kunt bestellen bij de snackbar. Ook aan de kleintjes is gedacht met waterglijbaan, miniclub, kinderbad en kinderspeeltuin. Zowel overdag als in de avonden staat een actief animatieteam voor u klaar.

Kamers

De comfortabele kamers beschikken over telefoon, televisie, airconditioning, minibar en een kluisje. De badkamer is uitgerust met douche, toilet en haardroger. Alle kamers hebben een balkon met zitje. De familie kamers bestaan uit een woon/slaapkamer en een extra slaapkamer.

Verzorging

All-inclusive

Overige informatie

Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. Langslapers ontbijt, snacks, tea timemet koffie, thee en koekjes, middernachtsoep, a la carte restauarant (reservering verplicht), lokale alcoholische en non alcoholische drankjes.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Oba Star 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203