Orient Palace Afbeelding Orient Palace
Orient Palace *****
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Orient Palace

*****

In Orient Palace (nieuwe naam: ACG Hotels Palace) is het personeel vriendelijk en hardwerkend, de kamers zijn groot en schoon en de service is uitstekend. Het eten is lekker en voldoende gevarieerd.

Ligging: Orient Palace in Alanya

Orient Palace (nieuwe naam: ACG Hotels Palace) is prachtig gelegen op een heuvel met uitzicht over de zee en de stad en op ca. 900 m van het strand en op 7 km van het centrum van Alanya. Het openbaar vervoer treft u op korte loopafstand aan. Er is tevens een shuttlebus vanuit het hotel.

Faciliteiten: Orient Palace

Orient Palace (nieuwe naam: ACG Hotels Palace) beschikt over 315 kamers ondergebracht in een hoofdgebouw en verschillende bijgebouwen verdeeld over het complex en de goed onderhouden tuin. In het hoofdgebouw vindt u de liften, de receptie, een ruime lobby met diverse zitjes en televisiekamer. Het complex beschikt over 3 zwembaden met 2 kinderbadjes, 3 waterglijbanen en voldoende ligbedjes en parasols voor de gasten. Tevens is er handdoekenservice tegen borg. Orient Palace beschikt over een binnen- en buitenrestaurant met een uitstekende keuken en diverse bars. Maar het houdt niet op! Orient Palace biedt u nog veel meer; discotheek, internetcafe (tegen betaling), gratis wireless internet in de lobby, diverse winkels, kapsalon, dokterservice. Voor de kleintjes is er een miniclub en kinderanimatie.

Uw hotelkamer:

Uw ruime kamer is voorzien van kluisje (tegen betaling), telefoon, televisie, minibar (met water), airconditioning (individueel). Badkamer met toilet, bad/douche en fohn. Merendeel van de kamers met balkon met zitje of terras. Familiekamers type A bestaan uit 2 ruimtes, type B uit 3 kamers. Voor grote gezinnen zijn er penthouses met 4 kamers.

Sport & Ontspanning:

U kunt in Orient Palace (nieuwe naam: ACG Hotels Palace) gebruik maken van de volgende mogelijkheden op sportief gebied: 2 tennisbanen (s avonds verlichting tegen betaling), tafeltennis en beachvolleybal (gratis), biljart (tegen betaling) en diverse watersporten aan het strand (aangeboden door particulieren tegen betaling). Ter ontspanning en lichamelijke beweging kunt u gebruik maken van de fitnessruimte, Turks bad en sauna (alles gratis), echter massages en behandelingen zijn tegen betaling. Gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging: Orient Palace

All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.00), allen in open buffetvorm. Snacks (12.00-17.00), koffie/thee met koekjes (16.30-17.00), middernachtsoep (00.00-00.30). Alle lokale alcoholische en niet alcoholische drankjes van 10.00 uur tot 24.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, drankjes in de disco, verse vruchtensappen, roomservice en Turkse koffie.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Orient Palace 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203