Rubi Platinum Afbeelding Rubi Platinum
Rubi Platinum
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Rubi Platinum


Hotel Rubi Platinum is een nieuw en prachtig 5-sterren tophotel en voorzien van het nieuwste van het nieuwste! Het is een ruim opgezet, luxe hotel met prachtige kamers en vele diverse faciliteiten voor jong en oud.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotel Rubi Platinum is een nieuw en prachtig 5-sterren tophotel en voorzien van het nieuwste van het nieuwste! Het is een ruim opgezet, luxe hotel met prachtige kamers en vele diverse faciliteiten voor jong en oud.

Dit resort beschikt over een uitgebreid wellnesscenter met sauna, Turks bad en sneeuwruimte! Tevens zijn er 4 zwembaden aanwezig, waarvan 1 aquapark met 5 leuke glijbanen, een squashbaan, tennisbanen en animatie.

Ook voor het eten en drinken bent u goed terecht bij Rubi Platinum. U kunt van heerlijke diverse culinaire hoogstandjes genieten bij 1 van de 3 a la carte restaurants en voor een verfrissend drankje of cocktail zijn er 4 bars aanwezig in het hotel.

Er is ook aan de kinderen gedacht, zij kunnen zich vermaken in het kinderbad of aquapark, in de speeltuin en tijdens de miniclub waar er van alles te doen is!

Hotel Rubi Platinum is direct aan het zandstrand gelegen en in de omgeving vind u winkeltjes, restaurants en bars. Het centrum van Alanya ligt op ca. 22 km.

Ligging Hotel Rubi Platinum is direct aan het zandstrand gelegen en op ca. 200 m vindt u winkeltjes, restaurants en bars. Het centrum van Alanya ligt op ca. 22 km. Dolmus- en taxiverbinding naar het centrum van Alanya.

Faciliteiten De accommodatie bestaat uit een hoofd- en bijgebouw met een lobby met receptie, liften, winkeltjes, gratis wifi in de lobby, minimarkt, kapper, 4 bars, waaronder een poolbar en beachbar, patisserie, buffetrestaurant en 3 a la carte restaurants (Mediterraans, bistro en vis), disco en tegen betaling roomservice en wasserijservice. Tuin, 2 zwembaden, waarvan 1 met 5 glijbanen, zonneterras en strand met ligbedden, matrasjes, parasols en badhanddoekservice.

Sport & Ontspanning Aerobics, yoga, pilates, basketbal, jeu de boules, squash, tafeltennis, fitness, beachvolleybal, windsurfen (met brevet), kano, danslessen, minigolf, tennis en darts. Tegen betaling biljart en diverse (gemotoriseerde) watersporten aan het strand. Animatieprogramma. Het hotel beschikt over een uitgebreid wellnesscenter met binnenbad, jacuzzi, stoombad, sauna, sneeuwruimte en Turks bad. Tegen betaling massage en diverse schoonheidsbehandelingen.

Kinderen Er is een apart kinderbad, babybad, speeltuin, een miniclub voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en minidisco.

Ultra all inclusive.

All inclusive ontbijt, lunch en diner in buffetvormlaat ontbijt van 10:00-11:00 uurvroeg ontbijt 03:00-07:00 uur1 x per verblijf diner in a la carte restaurant (met reservering)lokale (alcoholische) en enkele geimporteerde drankjes 24 uur per dagsnacks van 12:00-16:00 uur en middernachtsnack van 22:00-03:00 uurTurkse pannekoek van 11:00-16:00 uurpatisserie van 10:00-23:00 uurminibar dagelijks bijgevuld met frisdrank en water.

Kamer deluxe: Luxe en modern ingericht met airco, tv, minibar, kluisje en gratis wifi. Badkamer met douche, fohn, badjassen en slippers. Balkon met zitje (A1B/2B/3B).Kamer deluxe zeezicht: Als kamer deluxe, echter met zeezicht (A1A/2A/3A).Voordeelkamer: Als kamer deluxe, echter nog voordeliger geprijsd (A1S/2S/3S).Kamer deluxe met direct toegang tot zwembad: Als kamer deluxe zeezicht, echter met vanaf het terras directe toegang tot het zwembad (max. 2 volw. + 1 kind t/m 12 jaar) (A2C).Superiorkamer deluxe: Als kamer deluxe, echter met jacuzzi in de kamer (A2E).Familiekamer 2 kamers: 2-5 pers. Als kamer deluxe, echter bestaande uit 2 etages met een extra slaapkamer (A2F/3F/4F/5F).Juniorsuite: Als kamer deluxe, echter ruimer en met een zitje (max. 3 volw. + 1 kind t/m 12 jaar) (A2D/3D).



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Rubi Platinum 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203