The Inn Resort Afbeelding The Inn Resort
The Inn Resort
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

The Inn Resort


The Inn Resort ligt dichtbij het prive zandstrand en op ca. 5 kilometer van het centrum van Konakli. Het gezellige en levendige centrum van Alanya ligt op ca. 15 kilometer. Een dolmus (busje) halte is vlakbij.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Ligging

The Inn Resort ligt dichtbij het prive zandstrand en op ca. 5 kilometer van het centrum van Konakli. Het gezellige en levendige centrum van Alanya ligt op ca. 15 kilometer. Een dolmus (busje) halte is vlakbij.

Faciliteiten:

The Inn Resort beschikt over 425 kamers met in het hoofdgebouw u de receptie en een ruime lobby met zitjes. In de tuin liggen de zwembaden waaronder een groot zwembad, aparte kinderbaden en een Aquapark met glijbanen (geopend vanaf 01/05). Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden, matrasjes en parasols gratis voor u klaar alsmede een gratis badhanddoekenservice. Er is tevens een (verwarmd) binnenzwembad met jacuzzi en apart kindergedeelte. Voor uw maaltijden kunt u terecht in het hoofdrestaurant waar de maaltijden in buffetvorm geserveerd worden en er zijn 4 a la carte restaurants (vis, Turks, Italiaans en Mexicaans, vooraf reserveren). Daarnaast zijn er diverse bars, zoals een Relax Bar, pool-/en snackbar en de Beach Bar. Drankjes zijn 24 uur per dag verkrijgbaar in de Irish Pub. Voor de kinderen is er een mini-club (4-13 jaar), een speeltuintje, een minidisco en een kinderbuffet. Verder treft u in The Inn Resort meerdere vergaderruimtes, een kleine bibliotheek en tegen betaling een internetcafe, diverse winkels, een kapsalon, doktersservice, wasserette en een babysitservice. Wifi in de publieke ruimtes beschikbaar (gratis).

Uw hotelkamer:

De moderne en luxe standaardkamers (max. 2 volw. + 2 kind.) van The Inn Resort beschikken over centrale airconditioning, satelliet televisie met muziekanaal, kluisje (gratis), minibar (dagelijks gevuld met water en frisdrank), 24-uurs roomservice (tegen betaling) en gratis wifi. Een badkamer met douche, toilet en fohn. Alle standaardkamers hebben een balkon. Voor het gezin raden we een familiekamer (2 volw. + 2 kind. / 3 volw. + 1 kind) aan, bestaande uit 2 aparte ruimtes (duplex). Voordeelkamers (2 volw.) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens uw Vakantie in The Inn Resort kunt u volop sporten en bewegen; tennis (verlichting tegen betaling), tafeltennis, darts, boccia, aerobics en beach volleybal. Biljart in de games room en (gemotoriseerde) watersporten aan het strand zijn tegen betaling. Voor uw ontspanning kunt u (gratis) gebruikmaken van het Spa Center met Turks bad, de sauna, het stoombad en de fitnessruimte. Diverse massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling. Er is een professioneel animatieteam en zij verzorgen een afwisselend programma voor jong en oud.

Verzorging:

U verblijft in het The Inn Resort op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.00), alle in buffetvorm. Patisserie (11.00-16.00), diverse snacks (12.00-17.00), ijsjes (15.00-16.00), koffie, thee en koekjes (16.00-17.30) en middernachtsnack en -soep (23.00-06.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische, lokale alcoholvrije en een aantal importdrankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Eenmaal per verblijf dineren in een van de 2 a la carte restaurants (vooraf reserveren, min. 24 uur van te voren). Tegen betaling: overige import drankjes, gebottelde dranken en roomservice.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

The Inn Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203