White Gold Afbeelding White Gold
White Gold *****
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

White Gold

*****

Zoekt u een niet al te massale accommodatie, voorzien van alle faciliteiten en gelegen in een levendige maar niet te drukke omgevingDan is 5-sterren hotel White Gold een ideale keuze!

Hotel o.b.v. All Inclusive



Hotel White Gold

Zoekt u een niet al te massale accommodatie, voorzien van alle faciliteiten en gelegen in een levendige maar niet te drukke omgevingDan is 5-sterren hotel White Gold een ideale keuze! U verblijft op basis van een all inclusive verzorging en het strand ligt voor de deur. Er is een heerlijk wellnesscenter, er zijn diverse animatie- en sportfaciliteiten en het zwembad beschikt over een waterglijbaan. Bovendien is er duidelijk aandacht besteed aan details en vindt u veel moderne snufjes door het hele hotel.

Er is gratis draadloos internet in het hele hotel, een disco, een zwembad met waterglijbaan, een animatieprogramma voor jong en oud en en heerlijk wellnesscenter.

Voor een drankje kunt u terecht bij een van de diverse bars, waaronder een beachbar. In het buffetrestaurant kunt u lekker eten.

Voor de kinderen is er een apart kinderbad en een miniclub.

Het White Gold Hotel & Spa ligt in een wat rustiger deel van Alanya dan het officiele centrum, maar er zijn genoeg horeca- en winkelgelegenheden in de nabije omgeving. Het strand ligt op slechts 50 m en 3,5 km van het echte centrum van Alanya. Elke 5 minuten staat er een taxi en dolmusbusje voor de deur, met tegen betaling verbindingen naar het centrum.

Faciliteiten

Hotel White Gold beschikt over een lobby met receptie, liften, winkeltjes, minimarkt, kapper, tv-ruimte, internethoek, gratis draadloos internet in het hele hotel, diverse bars, waaronder een beachbar, buffetrestaurant, disco en wasserijservice. Zwembad met glijbaan, zonneterras en strand met ligbedden, matrasjes en parasols. Tegen betaling badhanddoekservice.

Sport en Ontspanning

Biljart, tafeltennis, aerobics, darts, fitness en beachvolleybal. Tegen betaling gamesroom en diverse watersporten aan het strand. Animatieprogramma voor jong en oud. Wellnesscenter met sauna, binnenbad en Turks bad. Tegen betaling massage en diverse schoonheidsbehandelingen.

Ligging

Het White Gold Hotel & Spa ligt in een wat rustiger deel van Alanya dan het officiele centrum, maar er zijn genoeg horeca- en winkelgelegenheden in de nabije omgeving. Alanya ligt op ca. 2 km.

Alanya is een badplaats die bekend staat om zijn schitterende kiezel- en zandstranden. Het heeft een zeer gezellig centrum met een bazaar, vele restaurants en gezellige barretjes. Aan weerszijden van dit centrum bevinden zich vele accommodaties. Omdat Alanya zo uitgestrekt is, zijn er naast het echte centrum meerdere toeristische centra met vele winkeltjes en uitgaansgelegenheden. Het dolmusbusnetwerk is zeer uitgebreid en goedkoop.

Vanuit Alanya kunt u verschillende interessante excursies te boeken, zoals een boottocht langs de Manavgat-watervallen, een jeepsafari, rivierraften en een meerdaagse excursie naar Pamukkale of Cappadocie.

Het hotel ligt op ca. 50 m van het strand en ca. 3,5 km van het echte centrum van Alanya. In de nabije omgeving zijn diverse restaurants, bars en winkeltjes te vinden. Elke 5 minuten staat er een taxi en dolmusbusje voor de deur, met tegen betaling verbindingen naar het centrum.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

White Gold 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203